lauantai 4. lokakuuta 2008

Se villapaita..

on nyt tässä:
Ohjetta ei ollut vaan laskin tarvittavan silmukkamäärän ja tein sen mukaan. Välillä sovitettiin ja todettiin, että hyvä tulee. Lankaa kului 317 g, puikot 8 (sukkapuikot ja pyöröt). Täytyy yrittää saada kuva paidasta neidin päällä. :) Hihoissa on kääntövaraa; koko on reilu 5v.
Meni eilinen ilta kiireessä, koneelle en enää ehtinyt esittelemään valmista paitaa.. Tänäänkin meni päivä kiireessä; Porissa ostoksilla. Äidin hyvässä seurassa, sekä kuopuksen.. Äiti osti jo pari joululahjaa.. Itse ostin kaikkea pientä puuhailtavaa tytöille (tehtäväkirjoja..) sekä tarviketta (kyniä yms..) Samalla reissulla ostin *vähän* lankaa ja ihan hyvään tarkoitukseen. Lisäksi äiti lahjoitti kaikkea pientä kivaa.. Jospa niistä sitten enemmän huomenna. Nyt on pakko mennä nukkumaan. Huomiseen!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komea pusero!

SNY

Heli kirjoitti...

Ihana pusero!

Kirsi kirjoitti...

Voi kun on kivan näköinen!

Annika kirjoitti...

Nopeasti valmistui. Kivan näköinen, ainakin värikäs:)

Joulu, jos olisi viisas niin aloittaisi joululahjojen oston jo nyt. Eilen kävin kodinykkösessä ja totesin, että tänä vuonna markkinavoimat ovat ylittäneet itsensä jouluhysteriassa. Joulukrääsä oli levittäytynyt jo koko voluumillaan. Joululaulut ei sentään vielä soineet;)

MarjutJ kirjoitti...

Ihanan värikäs pusero; okein tyttömäinen.

Ansku kirjoitti...

Villi veikkaus: Nuo uudet langat on uudesta Tokmannista ostettu? :)
Mäkin menin sinne Foxien perässä, mutta eipä ollut silloin. :( No, ei se haittaa, sillä tarve tavallaan meni jo ohi. Hauskaa lankaa se kyllä on. Olisi kiva tietää mitä sinä siitä teet?