keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Jotain ihan muuta

Taas hairahduin tekemään jotain ihan muuta.. Ensin totean kuitenkin, että auto tuli pestyä ja imuroitua.. Se oli aikas pakollinen työ. Kerros kuraa ei korista mitään autoa, kauankohan vain säilyy siistinä..?! Jenga-neulomukset olisivat nopeasti tehtävissä; paksu lanka yhdistettyinä paksuihin puikkoihin.. Siitä huolimatta mielessä kutkutteli jotain muuta.
Mitä on lopputulos, kun yhdistää Haaviston kirjan, hieman lankaa sekä ihanat Knit Picksin puikot..? Vastaus on tässä:

Malli on 89, Rovaniemen.. aikas lupaava alku. Puikkojen koko on 2,75 (todella ihanat...). Lanka on sitä Floricaa. Lapasen koko on lasten, kuten vähän suunnittelin etukäteen (onneksi olin oikeassa). Omaan käteen saan mahtumaan, mutta on ns. kuin makkaran kuori. :DDD

Seuraavaksi mielessä pyörii jotkin sukat, joihin voisi testata tuota kantapää-mallia, jota Katiija vihjasi. Sen verran kivuttomasti se sujui. :) Kerrankin.

Tänään on taas yleiurheilukerho ja MLL jumppa tytöillä, onneksi vasta illemmalla. Mukavaa välillä ettei tarvitse kiitää paikasta toiseen. Eilen sitä oli ihan tarpeeksi. Nyt varmaan juon viimein aamukahvini.. ja lueskelen blogit läpi.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille ja kiitos kommenteista. Mun onni on se, että siskoni ei tee kuin ristipistotöitä eikä onneksi välitä tippaakaan vanhoista huonekaluista ja tavaroista.. Toivottavasti ei muutu.. :DDDD Tuollaiset vanhat säilytyssysteemit on todellakin Aarteita isolla A:lla!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Haaviston mallit ovat sitten kauniita. Koskahan ehtisi...

Annika kirjoitti...

Onpa kivan näköinen haaviston alku.