torstai 9. lokakuuta 2008

Se ei tiedä mitä tekisi..

EDIT: Korjasin Lehmus-huivin ohjeen linkin.
tai sitten vain on liikaa ideoita ja tekemistä. Nimittäin ekan lapasen sain peukaloa vaille valmiiksi, kas tässä kaikkine virheineen:
Virheitä tuli tehtyä muutama, huomasin vasta niin monen rivin päästä, että ei ollut mielenkiintoa korjata..Olkoon! Lapasen kärkeen sovelsin kuvioinnin itse, jotta saisin edes pääteltyäkin jotenkin siististi. :)
Ensi viikon keskiviikkona on äidinäidilläni nimipäivä ja tarkoitus on ollut lähettää jotain itsetehtyä hänelle. Kuinka ollakaan päivä tulee liian pian. Iski paniikki, että mitä teen. Aamulla selasin Ullan ohjeita ja pikaisen pohdinnan jälkeen valitsin Lehmus-huivin. Lankana on jotain vyötteetöntä mohairsekoitetta.. Parin tunnin aikaansaannos:
Joten nyt alkaa kasaantua keskeneräisiä mullekin :) Sitä olen koittanut välttää. Toinen Haavisto-lapanen pitää tehdä kuitenkin mahdollisimman pian, ettei unohdu millä kerroksella on mitäkin tehty.. ja mielenkiinto katoaa todella helposti.. Tiedän kokemuksesta!
Jenga-lapaset huutelee edelleen tekijäänsä, sekä niiden kaveriksi pipo. Toteutuslistalla on edelleen ainakin miljoona työtä. Joten suuremmitta puheitta pitänee tankata nyt ruokaa ja jatkaa töitään, että edistyvät. Eivät todellakaan edisty tässä koneella. :)

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis lapanen enkä huomannut lainkaan virheitä.

Eila kirjoitti...

Kauniit lapaset valmistumassa!

Limeadine kirjoitti...

Tosi nätit lapaset, ja kukaan ei huomaa mitään virheitä, jos et niitä erikseen osoittele!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava lapanen!

SNY

Heli kirjoitti...

Toivottavasti toivut tästä neulojia vaivaavasta epidemiasta! ;)

marja kirjoitti...

Löysin sen setin Huit...Sanikirppikseltä:)Sieltä olen tehny löytöjä...

Muuten,onko se teidän lapsen ulkoilupuku kestäny?Meiän tytön puvun housuihin tuli viilto.Siis se saumassa oleva terenauha(tai heijastinnauha) viilsi päällikankaan rikki.Huomasin,et päällikangas on kulunut lähes ympäriinsä samasta kohtaa.Ilmeisesti nauhan reuna on niin terävä,et päällikangas ei sitä kestä.
Reklamoin...