sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Lapastelua tiedossa, toivon..

Sillä ilmoittauduin mukaan Lapaskuuhun:

Sain kuin sainkin eilisen aikana toisenkin mustan lapasen peukauloa vaille valmiiksi. Koska ensimmäisen lapasen kavennukset alkoi ärsyttämään.. Tein kakkoslapaseen kavennukset tutulla tyylillä ja purin myös ensimmäisen kavennukset ja kudoin loppuun. Kello olikin liki 24.00. Toisella silmällä katselin Bondia. Subin "Riivatut talot" (vai mikä se nyt oli..) ei oikein napannut. Mulla on vähän liian vilkas mielikuvitus, jos yöllä katselen sellaisia "kummitusohjelmia".

Tänään soisi sitten valmistuvan toiset lapaset. Jotenkin tuntuu, että helpommin sanottu kuin tehty.. Mutta yritetään. Peukaloissa ei sitten kauaa mene, jääköön maanantaille se homma suosiolla.

Sitten pikku vinkki uudehkosta mukavasta blogista: Lankaluola
Mukavan sateista sunnuntaita (ainakin täällä..)!

4 kommenttia:

katja_helena kirjoitti...

Samassa tempauksessa ollaan. Joo tuo vaaleenpunanen on ku hattaraaj a niin syötävän sullista. Prinsessa kausi on meillä aina. Tosin likat eile suunnitteli et miule pitäs antaa jotain väriterapiaa.

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Filya kirjoitti...

Kiitos kommentista ja tuosta ajo-ohjeesta, olen ihan hämilläni :-)! Olisi upeaa saada jostain vielä tuota Rondoa, tai jotain muuta samantapaista, että saisi neuletakin valmiiksi.

Filya kirjoitti...

Voi kun kommenttisi piristi! Kiitokset myös tyttärellesi :-) .

Heli kirjoitti...

Moi! Sulla on sivuilla nuo linkkinapit kivasti allekain.

Miten olet saanut ne ns. samaan boksiin?

Itsellä käy niin, että pitää aina luoda uusi kuvapaikka ja sitten tulee väliin tyhmiä kehysviivoja...

Pystyisitkö auttamaan? Vinkkejä?