lauantai 18. lokakuuta 2008

Mustaa!

Koitan nyt vähän skarpata ja tehdä nuo tilausjutut pois, kuten jo eilen vähän suunnittelinkin. Puikoilla on siis musta seiskaveikkaa. Neljä kappaletta pitäisi tehdä lapasia. Kasassa on yksi lapanen vaille peukaloa sekä sille kaveria puikoilla:
Mustaa on kyllä ankeaa neuloa, kun lanka on todellakin..hmm.. mustaa. Tarkkaan saa katsoa neulostaan, että mitä on tullut tehtyä, jos alkaa epäilyttää tai sekoan laskuissani. Päätin tehdä alkuun pienen pykäreunan, ajattelin että näyttää nätiltä..kai.. Ettei ihan tavallisen tylsää lapasta vain. Katotaan mitä saan aikaiseksi, kun Kitytkin on kirjottuina.
Tänään nähtiin Pontuksen ja kuopuksen kanssa kävelylenkin lomassa mukava näky; pelto täynnä joutsenia.. Harmittaa, kun ei ollut kameraa mukana. Kovasti niillä joutsenilla oli asiaa; matkareittiä kenties suunnittelivat, kun kaikki kaakattivat yhteen ääneen. :D Ja mukavaa oli myöskin se, että tänään paistoi aurinko. Ekstra-kivaa oli se, että joka paikka ei ollut kuraa täynnä, joten koiraakaan ei tarvinnut pestä lenkin jäljiltä.. vaihtelua hieman!
Täytyy yrittää saada tytöt pika pikaa petiin, jotta pääsee jatkamaan lapasia. Mielessä kävi yrittää saada toinenkin lapanen peukaloa vaille valmiiksi, vielä tänään. Katsotaan kuinka käy! Mukavaa lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihana setti tuossa aikaisemmassa postauksessa!

MarjutJ kirjoitti...

Hauskaa ilta sinullekin! Me ollaan kanssa nähty joutsepeltoja auton ikkunasta.