perjantai 24. lokakuuta 2008

Lämmikettä päähän!

Uusimmasta Novitasta, pipo, joka on tehty onteloneuleella.
Lankana on seiskaVeikan jämiä, kulutus 69 g. Puikot 4. Ja tehty ihan pilkulleen ohjeen mukaan, jee! Näitä meinasin tehdä ystäväni lapsille joululahjaksi. Lapaset olisi vielä kokeiltava tehdä. Tää taitaa mennä ekaluokkalaiselle.. neiti nimittäin omi sen jo itselleen. :)
Yksi asia johtaa aina toiseen. Mies toi kuraisen koiran sisälle lenkin jälkeen. Mua ärsytti. Vein koiran pesuhuoneeseen pesulle. Alkoi ärsyttää koiran likaama pesuhuone.. tai no oli se jo ennestään pesun tarpeessa. Joten pesin sitten senkin.. Plääh.
Nyt on sitten ohjelmassa sämpylätaikina. Väsyttää! Jos kuitenkin jaksaisi jatkaa Kerttu-sukkaa sitten joskus, kun takamuksensa saa sohvalle.. Toivotaan! Ellen sitten kaadu petiin jo kahdeksalta..
Täytyy blogata uusiksi huomenissa, että saan sen Kirsiltä saadun jutskan annettua jatkoon.. Ihan olin unohtaa.. dementiaa, väsymystä.. mitä lie.. Nyt taikinan kimppuun. Mukavaa perjantaita.. Muistakaa Maajussit! :) Ja lämpimät kiitokset Kittyyn kohdistetuista kehuista.. Niistä tosiaan sain kasaan onnistuneen lopputuloksen..

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva pipo! Malli näyttää siltä että pysyy hyvin päässä!

Rinri kirjoitti...

Sun ilta kuullostaa melkein mun illalta. Suursiivous tehty, maajussit katsottu ja tupla annos juustosarvia tehty perheelle iltapalalle. Kaiken touhakan ohessa olen loppusuoralla villatakin kanssa. Kyllä me ollaan niin aikaansaavia. :o)
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Rinri kirjoitti...

Ja ihana pipo!!!! :o)