perjantai 10. lokakuuta 2008

Nopeasti edistyvää..

Lehmus-huivin kaavio olikin yllättävän helposti muutaman toiston jälkeen jämähtänyt muistiin. Joten edistyykin ihan kiitettävällä tahdilla. Lankakin on riittoisaa. Yhdestä kerästä sain huivia niin paljon valmiiksi, että leveyssuunnassa on jo kahdeksan ehjää lehti-kuviota. Jee! Juuri aloitin uuden kerän.
Ajattelin, että korkeintaan 15 ehjää lehtikuviota leveyssuunnassa saa riittää, kai siitä silloin ainakin 1,5 metriä leveän huivin saa aikaiseksi. Saa sitten joskus huivin valmistuttua nähdä kuinka oikeassa tai väärässä olin. :D Parempi olisi, että huivi valmistuisi nyt viikonlopun aikana.
Nyt on aivan pakko lähteä ruokaostoksille, jääkaappi on liki tyhjä ja koiran ruokatynnyri ammottaa myöskin tyhjyyttään.. Hyvä, että sentään aamuksi oli ottaa täysi annos. Sopii toivoa, että eläinkaupasta löytyy meille säkki.. :O
Hyvä sitten, jos ette oikeasti nähneet lapasen virheitä.. tai sitten vain olitte mulle mieliksi.. :DDD Ehkä ne sitten vain hyppii mun silmille, kun tiedän mistä kohtaa ne löydän. Onneksi ne ei kuitenkaan vähennä lapasen lämmittävää vaikutusta käsille, kunhan joskus valmistuvat. :)
Mukavaa päivää.. !

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Tuolla vauhdilla huivi valmistuu ihan varmasti viikonloppuna, ellei tietysti mitään yllättävää tapahdu.

Meillä koiran aitaus on sama kuin piha (=rivitalon postimerkki), niin en oikein saa koiraakaan pidettyä pois kukkapenkeistä eikä sitä voi koko aikaa vahtiakaan.

Inkeri kirjoitti...

Joo tuo Lehmus-kuvio on nopea neulottava ja lopputulos on näyttävä.

David kirjoitti...

Nice Blog layout and info,i'm from england try to visit my PARIS HILTON http://www.whygossip.com