tiistai 14. lokakuuta 2008

Peukaloa vaille valmiit..

Ehti sitten jo vuorokausi vaihtua, mutta hällä väliä. Haavisto lapanen sai tänään parin. Nyt ovat siis ainoastaan peukaloa vaille valmiit. Ihmeen nopeasti lapasen kuviot syntyivätkin, kun vauhtiin pääsin. Tässä se pariskunta:
Huivi, siis Lehmus-huivi, tuli pingotettua päivän aikana. Valmiina sillä on mittaa 150 x 70 cm. Ihan ok kokoinen siis. Lanka ei ehkä ollut nappi valinta.. venyi sentään hieman pingotuksessa. Mutta toisaalta huivi on kauniin värinen sekä pehmeä, että tyytyväinen olen. :)
Kiitos kovasti kehuista. Jos te olette sitä mieltä, että saan (muka) paljon aikaiseksi.. niin olen itse sitä mieltä, että miten paljon sitä saisikaan oikeasti aikaiseksi, jos ei joka päivä kuluisi 1-2 h pelkkiin siivouksiin..?? Kysyn vaan.. No joo. Onhan sitä nyt taas viime päivinä valmistunut ihan kivasti kaikkea tarpeellista. Vaan nyt on mentävä nukkumaan, jotta jaksaa valmistaa lisääkin kaikkea. Eiköhän ne peukalotkin jossain välissä saada huomenna valmistumaan. On vähän menoa tiedossa huomiselle, niin epäilyttää.. Mutta katsellaan! Mukavaa alkanutta viikkoa..taas kerran!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja lapaset! Minäkin haaveilen tekeväni Lapaskuussa itselleni kirjoneulelapaset. Eivät kyllä ole minulle ihan helpot neulottavat, mutta haasteitahan pitää olla ja rajoja testattava.

Mukavaa syyslomaviikkoa koko teidän perheelle!

Terv. SNY

sade kirjoitti...

Kauniit lapaset tulossa. <3

MarjutJ kirjoitti...

Kauniit lapaset. Jossain vaiheessa ajattelin itsekin tehdä sellaiset, mutta jono on edelleen pitkä ja joulu pukkaa päälle.

Nna kirjoitti...

Aivan ihania neuleita. Erityisesti nuo kirjoneulelapaset miellyttävät silmää, itse kun en ole koskaan sellaisia tehnyt.

AnneM kirjoitti...

kivan väriset lapaset!! Mä siivoan niin vähän kuin mahdollista, siitä ei todellakaan ole mitään hyötyä. Suursiivouksen jälkeen vajaa päivä, ja talo näyttää ihan samalta...

Teija kirjoitti...

Olet sää uskomattoman nopea nainen! Aina jotain valmista. Ne Hello Kitty-hommelit tuolla aiemmin oli aivan ihania <3