tiistai 14. lokakuuta 2008

Peukalot paikallaan!

Tumput ovat viimein käyttökunnossa.. Tosin ajattelin niitä vähän höyrytellä vielä huomenna. Mutta langanpäät on päätelty. Ihan olen tyytyväinen. Varmaankin olisi *pakko* ilmoittautua lapaskuuhun mukaan. Sen verran pahaa narinaa tuli tänään käsien lämmikkeiden puutteesta. Pakkohan niitä on sitten alkaa tekemään. (kuinkahan paljon niitä lapasia silti löytyy miehen autosta..?)
Päivä sujui mukavasti perhekahvilassa käynnillä sekä sieltä Porin suunnalle. Ekaluokkalaiselle oli luvattu jäätelöannos Buffassa, kun osaa lukea. Me muut päästiin niin kuin vähän siinä siivellä, kun äitini tarjosi. Nam, hyvää oli, ruuat ja jäätelö (otin 3 kertaa). :D Tuli käytyä taas tsekkaamassa myös uusi Citymarket sekä Tokmanni. Tokmannilta löytyi se musta Tennesee, jota olen etsinyt; kovin monessa kaupassa en muista nähneeni.. (tulee siihen Tennesee-paidan Kitty-kuvaan..jahka saan senkin alkuun). Joten 100 g lisää lankaa. Onneksi oli maltillista lankojen ostamisen suhteen..tällä kertaa! :)
Tuosta siivoamisesta..Pitäisi olla kai yhtä *viisas* kuin muut ja jättää siivomatta.. mutta.. Tiedättekö se siivous on kuin pakkomielle.. On siivottava aivan pakosti. En kestä olla, jos on sotkua, koska se väistämättä johtaa isoon kaaokseen.. joo'o, uskokaa pois. Näin se on ainakin meillä. Ja inhoan sellaista suursiivousta. No, pakkomielteet kullakin.. mulla se taitaa sitten olla siivous.. ei ole kyllä näin aina ollut. Kuinkahan usein mahdoin siivota silloin kun asuttiin miehen kanssa vielä kaksin?? Silloin kai kun oli farmillinen villakoiria..?? :DD
Isommat tytöt menevät torstaina yöksi tai pariksi mummulaan, joten toivottavasti neulonta-aikaa luvassa ja rauhallista kotona oloa kuopuksen ja Pontuksen kanssa. Mukavaa!
Nyt öitä! Pontus tuli hakemaan jo toistamiseen mua nukkumaan..joten on mentävä!

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Mä en oo koskaan höyrytellyt töitäni. miten sä sen teet?

Kyllä munkin täytyy joka päivä ainakin harjata ja vähän imuroida. Kun on noi pojat ja vielä kaksi koiraa niin hiekkaa ja karvoja muuten joka paikka täynnä. KUn on nytkin vaikka koittaa siivota.. :p

MarjutJ kirjoitti...

Olin nuorempana siivoamisen suhteen aika nipo. Meillä siivottiin usein ja kunnolla. Nyt kun 3 henkilöä ja koira sotkee ja vain yksi siivoaisi, on suhde minusta aika epäreilu. Olen jättänyt siivoamisen minimiin. Ja tästä on seurauksena, että muutkin huomaavat osaavansa käyttää imuria:)

Heli kirjoitti...

Olöin kaksi päivää poissa koneen lähettyviltä ja nyt taas vierailulla. Ja mitä löydänkään? TAAS valmiita käsitöitä. Tässä tulee omien töiden osalta pientä valmistumispainetta.... Mikä on aivan hyvä asia! ;)

Monna kirjoitti...

Voiskohan tuota "pakkomiellettä" tartuttaa vähän mullekin?! Tuntuu, että meillä on jatkuva kaaos... :) Vähän samoilla linjoilla kuin marjutj.