torstai 2. lokakuuta 2008

Syytänkö kissaa, koiraa vai itseäni.. murr..!!

Kertokoon kuva ensin asian:
Sitten selitys: vein koiraa ulos.. tai koira ehti ensin ulkorapulle. Samalla hetkellä ehdin ajatella, että jos kissa on rapulla, koira ampaisee kuin ohjus. Ja näin kävi. Koira teki tiukan käännöksen oikealle ja hihna osui kuistin reunalautoihin ja naps! Koira pinkoi pimeässä kissan perässä ja itselle iski paniikki, jos kissa päättää ampaista tielle karkuun.. Onneksi ei mennyt. Pysytteli pihassa ja koirakin onneksi luovutti leikin kesken ja tuli luo. Nyt käytetään nahkahihnaa. Pitäisi ostaa jo se isompi koko Flexistä. Pah! Aina jotain rahanmenoa..
Parturissa tuli käytyä ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Keveni huomattavasti tämä hiuspehko. Rahapussi ei sen sijaan keventynyt kovasti. Mikä on ihan mukava asia. 5v neitikin oli tyytyväinen kampaukseensa, lyheni hänelläkin aika lailla ja sai vielä kimallesuihketta hiuksiin. :)
Parturin jälkeen käytiin paikallisen aakkosketjun huoltsikkamarketin synttärikakuilla, hyvää oli. Isommat tytöt tosin nurisivat kotona epäreiluudesta, kun kuulivat missä oltiin. Tasan ei käy aina kaikki. :(
Jenga-puseroon on uponnut jo yksi kerä lankaa ja hieman toista. Pitäisi mittailla, että koska saan siirtyä puikottelemaan hihoja. Eiköhän tuo tuosta edisty. Huomenna ei tarvitse kiitää minnekään. Nakitin miehenkin hakemaan tytöt töidensä jälkeen kaverilta. Menevät molemmat koululaiset samaan paikkaan..
Lauantaina pääsenkin taas asioille äiteen kanssa. Ei hajuakaan minne mennään. :) Ensin oli tarkoitus käydä yhdessä hakemassa meille uusi parivuoteen petari, mutta äiti oli ehtinytkin jo tänään, kun epäili, että saattavat Jyskistä loppua.. Ja viimeisen oli hyllystä saanut. Toki tilaamalla saa, mutta aina on kurja odotella.. Sitä en tosin ole miehelle kertonut, että se on jo ostettu.. ei sitä nyt kaikkea tarvitse mainita. Odottelisi suotta turhan aikaisin kotiin päin takaisin :DDDDD
Nyt kuppi teetä ja neulontaa. Hyvää illan jatkoa. :)

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Meille on kanssa käynyt flexin kanssa sama juttu, mutta silloin olivat kyseessä linnut tai orava. Tilanne oli myös vaarallinen, koska koira lähti innolla juoksemaan karkuun. Palasi tosin oma-aloitteisesti, mutta autot ovat aina vaarallisia. Niin, ja flexillä oli joku takuu voimassa, saimme uuden.