perjantai 3. lokakuuta 2008

Päivän tavoite..

on saada pusero valmiiksi. Ei mitenkään mahdoton tavoite; tänään on valmistunut jo 1,5 hihaa ja kaikki osat saatu samoille puikoille. Tässä vaiheessa mennään:
Muutama moka on tullut raglankavennuksissa; ne olen sitten paikannut seuraavalla välikierroksella.. Ei ne mokat silmille hypi, onneksi. Johtuu ihan siitä, että neuloin turhan innokkaasti samalla kun katselin television sisustusohjelmia.. Sen siitä sitten saa. :)
Ei tuo lanka näytä mitenkään pahalta neulottuna..(mun mielestä..) Kerällä se oli jotenkin yöks.. (ostaa on pitänyt, kun hinta oli 2e/kerä). Ihan kiva pusero valmistuu ja on ihan nappiin tuo väritys 5v neidille. Rämäpää Peppi Pitkätossu, jossa on ripaus Vaahteramäen Eemeliä.. :D
Nyt pitää ikävästi keskeyttää neulomukset ja miettiä ruokaa perheelle ja tehdä pikasiivous.. huoh.. Ei ole ideoita ruokaa varten, plääh.. Yritetään.. palailen illemmalla, jos pusero valmistuu.. Kamerakin pitää muistaa ladata, patterit tyhjeni täysin viimeisen kuvan oton jälkeen.. tyypillistä.

3 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Kaunis pusero on tulossa!

MarjutJ kirjoitti...

Vitsi, että olet nopea!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulla oli kolme kerää tuota samaa Jengaa, kun Tapion kaupasta sai kaupanpäällisenä. Neuloin sitten siitä pipoja vaikka näin jälkeenpäin ajatellen olis ollut järkevämpää neuloa tuolle meidän esikoiselle samantyylinen villapaita kuin tuo sinun.

Nätti paita tulossa :)

Mullakin oli ruoanlaitto-ongelmia kun tuntui että jääkaappi on ihan tyhjä, mutta muistinpa sitten tonnikalat, jotka heitin keitetyn riisin ja mausteiden kanssa vuokaan ja uuniin. Tuli ihan maukasta ruokaa ja saatiinpa viikon kala-annoskin siinä samalla ;) .