keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Taas on puikoilla töitä..

Pienen vesisuihkun ja silitysraudan jäljiltä pehmenneet ja oienneet lapaset ovat valmiina käyttöön:
Sade taisi sitä kysellä, että mitä mun höyryttely pitää sisällä. Suihkuttelin siis lapasia suihkepullolla ja silitysraudalla kevyesti höyrytin. Kuviot oikeni nätisti (ja virheet hyppii silmille..). :D Taitaa tulla lapasista kinaa isompien tyttöjen kesken.. Arggh! Pitää siis tehdä toiset pikapuoliin.. :) Lankana näissä oli siis Florica, jota kului 45 g ja puikkoina 2,75 Knit Picksit.
Pari päivää hain kuudetta puikkoa tuohon Knit Picksin settiin. Otti lievästi päähän, kun tiesin jonkun sen vieneen.. Imuroin jopa sohvan tänään, jotta puikko löytyisi; kaikki tyynyt veks sohvalta ja pengoin.. Ei löytynyt. Hain sitä puikkoa vaikka mistä, nostelin mattojen reunoja.. Kuinka tulikin sitten nostaneeksi puusälekaihdinta yhdestä olkkarin ikkunasta.. Siellähän se puikko oli ikkunan reunalla, kärsineenä (kärki rikki). "Kuulustelun" tuloksena asialla oli ollut 5v neiti. Nyt on onneksi puikko taas kunnossa, kun mies kävi sen hiomassa kuntoon. :) Meillä siis asustaa Eemeli.. kuten joskus tässä sanoin.
Aloitin 5v neidille Jengasta pipoa, jotta saan senkin tehtyä joskus..
Tästä pitäisi sitten jatkaa Jenga-lapasiin. Onneksi lanka on paksua! Vaikka tekemistä on siis tiedossa, niin selailin tänään taas kerran ohjeita netistä.. Tehtävien lista kasvoi taas. Lahjojakin pitäisi alkaa tehdä. Toisaalta nekin pitäisi etukäteen suunnitella, jotta voisi ryhtyä töihin..
Huomenna vien sitten isommat tytöt mummulaan.. Saa sitä rauhallisuutta hetkeksi taloon. :) Nyt on varmaan sen teekupposen aika. Sny:n pakettikin pitäisi viimeistellä.. ettei tule kiire sen asian kanssa.. Joten huomista odottelemaan ja palaillaan.. moi!

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Kiitos höyrytystiedosta. pitää kokeilla joku kerta :)
mulla kanssa pitkä todo-lista ja eilen menin seilailemaan vanhoja neulelehtiäni ja lista taas piteni... :o no, jotain varmasti sitten jää tekemättäkin kun lista koko ajan pitenee mutta valmista tulee niin hitaasti.. :)

MarjutJ kirjoitti...

Sama juttu kuin sateella; lista on pitkä ja koko ajan pitenee. Ei ihme, jos lapasista tulee kinaa, ovat niin kauniit. Siis mitkä virheet!

Annika kirjoitti...

Kauniit rovaniemeläiset. Ei niistä ainakaan minun silmiin virheet hypi:)

Rinri kirjoitti...

Kauniit lapaset. Mistä ihmeen virheistä sie höpiset.... :o)