torstai 27. marraskuuta 2008

1. sukat..

Jännäsin, että riittääkö lanka yksiin suukkiin.. ja riittihän se, onneksi. Olin röyhkeä ja käytin koiraa hyväksi:
Raasu retkahti makoilemaan, kun kävästiin pikaiseen pihalla (postilaatikolla - turha reissu, ei siellä vielä mitään ollut). Menin sitten häiritsemään juuri aloitettuja päivätorkkuja. Pöh! Ainakin sukat erottuvat taustasta :D Lankaa jäi vain vähäsen - koristeluun tai raitoihin saa varmaan hävitettyä joskus.
Kolmet sukat pitäisi vielä saada tehtyä. Nuotkin sukat aloitin vasta myöhään illalla, kun tytöt menivät nukkumaan. Joten nopsaan valmistuvat. Nyt oli nelosen puikot ja sama silmukkamäärä 36. Lankaa kului samat 52 g mitä kuopuksenkin sukkiin.
Tärkeimmät asiat tuli eilen hoidettua. Palattiin kotiin kamalassa lumisateessa. Parkkipaikalla kun harjasin autoa lumesta, täyttyi se koko ajan uudestaan.. Siis aivan hullun hommaa harjata. Menomatkalla manasin noita kitkarenkaita ja ajoin liukasta tietä kieli keskellä suuta. Paluumatkalla ajelin tyytyväisenä lumista tietä - ei harmittaneet yhtään nuo kitkat. :) Olisikin luminen talvi.. Nyt oli jo plussan puolella - pitäisiköhän mennä tekemään lumesta jotain kivaa.. hmm..
Nyt mennään kuitenkin syömään! Moiks!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Kannattaa varmaan mennä ulos, vesisadetta luvassa.