perjantai 28. marraskuuta 2008

Hyperaktiivista toimintaa..

Puikoilta valmistui toisetkin sukat, muutaman minuutin verran ehti kello raksuttaa tämän päivän puolelle.. Mutta pääasia, että valmistuivat. Nyt on kasassa tälläiset parit:

Kakkos pariin käytin jotain Novitan raitalankaa. Moniraitaa (piti käydä lunttaamassa) ja sitä kului 49 g. En edes yrittänyt saada samanlaisia noista raitasukista. Kuitenkin niihin tulee vielä se Kittyn naama ja kun langan sävyt on muutenkin niin samankaltaisia, katsoin parhaaksi jatkaa vaan toista sukkaa heti perään.. :)

Nyt puikoilla on 5-vuotiaalle sukat, nekin on tilatut. Koko on varmaan n. 30. Koitan tehdä meidän 5v neidin jalan mukaan, ehkä hieman lisää mittaa ihan varalle, ettei vain tule tehtyä pieniä sukkia. Lapsilla kuitenkin vaihtelee tuo jalan koko, samanikäisillä siis. Tiedän kyllä yhden 5 -vuotiaan, jolla kengät ovat kokoa 35! Saan toivottavasti sen bilehile-langan käytettyä näihin sukkiin. Sitten pitäisi vielä ne neljännet, 5v pojan, sukat tekaista. Katselin jo lankojakin; pitää turvautua jämälaatikon antimiin. Paksumpaa, poika-väristä, sukkalankaa ei oikein muualta varastoistani löydy. Jotenkin on aika punavoittoista ja tyttö-sävyisiä nuo lankani.

Aamulla oli kurja yllätys; lumet oli huvenneet aika pieneen, maa vielä peittyy, mutta verraten siihen mitä sitä oli. Tie on ihan liukas; kiva asua keskellä *pitkää* tietä. Lähes 5 km kumpaankin suuntaan peilikirkasta tietä (hiekotettiin kyllä aamulla..). Luistimilla olisi varmaan päässyt aamulla vielä aikas kivasti eteenpäin! :) Jospa sitten sunnuntaina uskaltaudun yksin lahjaostoksille. Mitään paljoa ei tarvitse enää ostaa, aika hyvin sain eilen hankittua; poistumatta kotoa! Kätevää! Ei oikein innosta lähteä suuren ostoslistan kanssa ruuhkaan. Joten lähden vain pienen listan kanssa asioille.

Hetki sitten tilasin vielä Donno.fi:stä tarpeellista askartelutarviketta. Toivottavasti saan jo ensi viikon alussa käyttää tilattuja tarvikkeita askarteluihini. Miehelle on nyt piirretty 5:lle vanerille leikattavia kuvioita - hommiin vaan tänään.. :DDDDD Tänä jouluna taitaa sukulaiset saada paljon itse tehtyä. Ne ovat ihan parhaita lahjoja, jos multa kysytään. :D
Kuopus on nälissään, joten syömään! Moiks!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ai ei sinulla ole poikavärejä - ihme juttu :D Hauskaa viikonloppua!