perjantai 21. marraskuuta 2008

Alku on aina tahmeaa..

ja tässä tapauksessa oli tosi, tosi, tosi tahmeaa.. Mutta en luovuttanut. Niitä sukkia ei ole edelleenkään alulla (vaikka tosiaan piti, joo..)
Syksyn sävyinen hahtuvakiekko (blogivoittona saatu) kaiveli mielessä ja hainkin sen sitten laatikosta. Nooh.. meni hetki, kun ymmärsin että kiekko on yksisäikeistä, sillä toista pätkää ei löytynyt sille yhdelle kaveriksi. Sitten otin alut kiekon sisältä ja ulkoa ja aloin tehdä. Jokusen katkeilun jälkeen homma alkoi sujua. Sujui niin, että se vähän paisui.. Pitää varmaan tehdä kaksi tumppu paria, että lopputulos mielyttäisi silmää..

Aikas kivan näköisiä siltikin, vai mitä?? Saa nähdä sitten mitä on se lopputulos.. Että meneekö ihan pilalle, kun pääsevät koneeseen pyörimään. No, murehditaan sitten. Ihmeen nopeasti nuo vaan valmistuvat. Tarkoitus on kuitenkin saada lasten käsiin sopivia. Ja kun itsellä ja lähipiirissä on monen ikäisiä, niin lopputuloksen koko ei oikein jaksa huolettaa.. :DDD Kätevää!
Messuilta ostettu vironvillakin pitäisi saada kerälle. Onneksi löytyy innokkaita kerijöitä talosta (ovat jo testanneet ja tykänneet), joten aina on joku jolle senkin homman voi nakittaa ja tehdä itse jotain muuta sillä aikaa.
Nyt on ruuan aika ja sen jälkeen ajattelin uskaltaa ulos kylmyyteen. Päätin vihdoin mennä tekemään rasvapolton valurautapaistinpannulle, joka on löytynyt ulkorakennuksen vintiltä joskus.. Ei ole ollenkaan pahassa kunnossa, joten luulisin pääseväni helpolla. Pakko tehdä se homma ulkona omalla laavulla, ei sitä katkua sisällä haistele. Joten palaillaan!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Hahtuvassa on tosi kauniit ruskan värit!