torstai 20. marraskuuta 2008

Harmaata hahtuvaa..

Messuilta ostettu harmaa hahtuvakiekko keveni hieman, ehkä puolet painostaan (164 g), kun lasten koon huovutetut tumput:
Olin taas fiksu (!!) ja en tietenkään kuvannut ennen pesukoneeseen laittoa tumppujani.. enkä tietenkään myöskään punninnut. Tarkat grammat lisätään sitten jälkikäteen.. silmukoita oli 40, puikkoina 4:n sukkapuikot. Peukalon paikkaan asti neuloin n. 11-12 cm ja peukalon jälkeen n.11 cm ennen kavennuksien alkua. Jotain koristeluja varmaan voi tulla tehdyksi. Nämä oletettavasti menevät 8v lahjaksi tämän kuun aikana. :) Ja onpahan taas yhdet tumput lisätä Tumpputupaan (joo ja samalla nuo edellisetkin, muistin juuri..) Edit: vaaka näytti 62 g
Nyt voisi sitten miettiä niitä tilattuja villasukkia puikoille. Kiitokset muuten Katrille sähköpostilla tulleista Pete-vinkeistä :) Hyvä, että on näitä asiantuntijoita siltä alueelta. Mä kun saan tuijotella vain tyttöjen juttuja ihan riittämiin asti!
Eilen oli "kiva" yllätys.. Totesin, että auton lohkolämmitin ei hoida hommiaan. Pienten selvittelyjen jälkeen kävi ilmi, että vastukset pitäisi kenties uusia.. murr.. ihan kuin ei olisi tarpeeksi menoja rahallisesti näin joulun alla! Onneksi ei ole vielä kovat pakkaset. Lunta on sen verran maassa, että ympäristö on hieman valoisemman näköinen. Harmi vain, että samalla on myös liukasta - sitä inhoan talvessa!
Mutta nyt ruuanlaitto ja kotityöt kutsuvat, Moiks!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Minäkään en ilolla odota liukkaita, koska viime talvena kävi köpelösti. Jo eilen illalla pelotti koiran ulkoillutus...

-maria- kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi sellaisia "mummoliukuesteitä" kenkiin! Rupesin niitä käyttämään viitisen vuotta sitten kun kannoin esikoista kantoliinassa talvella, enkä kyllä enää niistä luovu, oli liinakyytiläisiä tai ei. Ja nehän saa helposti pois kengistä, kun menee sisään tai ei niitä muuten tarvitse.