sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ei tule tekemisen puutetta..

tulevina päivinä:
Ja siinä ei edes ole kaikki vielä, kuulemma kolme vanerilevyä on vielä leikkaamatta. Huh sentään. Kaikkeen sitä onkin tullut ryhdyttyä! Tiimarin akryylivärit vaikuttavat kestävän kosteutta.. ainakaan mitään väriä ei lähtenyt, kun kostealla pyyhkäisin maalattua (hyvin kuivunutta) pintaa.. Joten.. suunnitteilla on *muutamat* kranssit myös ulko-ovia koristamaan. Saapa sitten nähdä mikä on oikein lopputulos. :) Säästyy sitten se etukäteen ajateltu varotoimenpide eli lakkaus.. :)
Tänään tuli ostettua melko lailla kaikki tarpeellinen lahjalistalta, yhtä listalla ollutta tavaraa en löytänyt.. tai löysin, mutta hinta olisi ollut yli 20e enemmän mitä se suunnitelman mukainen ostos.. Katsotaan nyt mitä teen..
Kiireinen joulukuu tiedossa, kun saa neuloa niin paljon vain kuin ehtii ja jaksaa! Heti huomenna hommiin vaan! Ompelukonekin pitäisi kaivaa hyllyltä käyttöön. Kunnon yöunet taitaisi olla paikallaan, joten nukkumaan vaan. Kauniita unia ja mukavaa alkavaa viikkoa.. ei ollut kovin lumista viikkoa tiedossa.. ainakaan etelään.. kurjaa.. Moiks!

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Jäin miettiin sitä työhuonetta...olis se kyllä ihana. kaikki kamat sais olla omilla paikoillaan ja sieltä vaan ottas... Sulla on tuota projektia joulukulle, niin on mullakin vielä jonkinverran mutta ei niin että menisin paniikkiin :D Kyllä me pärjätään tään jouluhässäkkä, kohta on joulupäivä ja ei tartte muuta kuin maata sohvalla ja parannella jännetuppitulehdusta :D

sade kirjoitti...

mullakin kiireinen joulukuu. paljon on vielä neulomatta... :o