maanantai 1. joulukuuta 2008

Sanoinko tosiaan..

ettei mulla ole sukkalangoissa muuta kuin tyttöjen sävyjä..? Taisin sanoa. Eihän niitä tosiaan noissa uudemmissa itse ostetuissa olekaan. Mutta noissa vanhoissa, äidinäidiltä saaduissa langoissahan sinistä sävyä löytyy:
Ihanan sinistä, vähän kuin mustikan sinistä. :) Ja neuloituikin sitten äkkiä tuo ensimmäinen sukka. Ihan hujauksessa, muutamassa tunnissa ja koko on jotain 30. Jotain Hyvillan aikaisia lankoja ja niin pehmeää, silti ihan kuin seiskaVeikkaa. Kestävää ja hyvää sukkalankaa. :)
Pitäisi todellakin käytää varastostaan noita lankoja eikä ostaa uusia, mutta kun halvalla saa, kaikille on ainakin ostohetkellä suunitelma jne. Tiedättehän te..!
Nyt pitää taas miettiä ruokaa, hoidella pyykit jne. Sukan tekoon pääsee kenties taas jossain välissä. Kurja sateinen päivä - pöh!

3 kommenttia:

marja kirjoitti...

Joo,eihän niitä kaikkia ihania uutuuksiakaan pysty kaupan hyllyyn jättämään...Ja jos ei ajoissa osta,niin kohta niitä ei enää saakaan:)(Pitäis sitä ihanaa Polkkaakin kokeilla,ennekuin menee sivu suun...)

MarjutJ kirjoitti...

Todella kaunis sininen väri!

-maria- kirjoitti...

Kyllä, me tiedämme :) (Ja ihmettelemme, minne ne kaikki langat mahtuisivat, kun säilytystilaa näin kerrostaloasunnossa on hiukkasen rajallinen määrä...)