keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Lapaset valmiina!

Sain sentään valmiiksi nuo onteloneuleiset lapaset, menevät Lapaskuuhun 2. parina!. Hieman takkusi illalla tuo kavennusosuus. Purin sen useampaan otteeseen, kun en tykännyt. Joten luovutin. Tein tavallisen kavennuksen, yhdellä värillä. Toimii ja kelpaa näinkin:

Malli on siis pääosin uusimmasta Novitasta, kärkikavennukset tavalliseen omaan tapaan, muutoin noudatettu ohjetta. Lankaa kului 60 g. Ja nekin taas jämälankalaatikosta. Se on sitten mukavaa, että niitäkin tulee kulutettua. Vielä niitä silti riittää.. vihjeeksi itselle, että voisi tehdä lapasia tytöille lisää. Missä kummassa nekin kaikki olemassa olevat ovat tuolta laatikosta, kysyn vaan?? Ilmeisesti nekin ovat yläkerrassa, niin kuin kaikki muutkin ulkovaatteet ja villasukat. Niitäkään ei kuulemma tytöillä ole. Murr vaan, kun oikeasti tiedän niitä olevan olemassa.

Kiitokset mukavista kommenteista. Aamulla ei ollu enää päänsärkyä kaverina. Se oli suuri helpotus. Hartiat taitaa olla siltikin vielä jumissa. Jos viikonloppuna istuisin porukoiden hierontaistuimessa parantelemassa vaivojani.. :D

Nyt on taa se tuttu kuvio tiedossa: siivous, astiat koneesta kaappiin, ruokaa, koira lenkille.. huoh.. Onneksi kolme neideistä lähtee illemmalla pariksi tunniksi harrastuksiinsa. Eipä sitten pyöri niin montaa innokkasta tornadoa jaloissa hetkeen!

Kiitos -maria-, juuri tuota ehdottamaasi sivustoa hain.. En siis ihan aina kuvittele asioita.. Pitäisi vaan pistää aina heti suosikkeihin tuollaiset hyvät sivustot. No, nyt se siellä on laitettuna! :)

Nyt töihin, että saa taas illalla neuloa (tietäisi vaan mitä..) :D

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kivat lapaset sait valmiiksi!

Palaga kirjoitti...

Kauniit lapaset! Tuota mallia pitäisi minunkin kokeilla.

Limeadine kirjoitti...

Mukavat lapaset! Mullakin on joskus ollut tuon tyyppisiä!

TiinaR kirjoitti...

Kivat!