tiistai 4. marraskuuta 2008

Lapanen..

on puikoilla. Väriyhdistelmäkin on jo entuudestaan tuttu:
Eli uusimman Novitan onteloneuleinen lapaspari valmistumassa sen aiemmin tehdyn pipon seuraksi. On vaan vähän plääh olo. Aamusta lähtien särkenyt vaihtelevasti päätä (lääke ei vaan ole auttanut - syynä varmaan jumissa olevat hartiat, ei olisi eka kerta). Päivällä oli jo pakko levätäkin, että jaksaa. Jospa nyt saisi edes tuon lapasen valmiiksi illan aikana ja sitten nukkumaan, ajoissa.
Hieman oli onteloneuleen neulominen hakusessa, kun on toista viikkoa aikaa pipon tekemisestä. Väkisin meinasin neuloa nostettavat silmukat nurin. Muutaman erehdyksen jälkeen alkoi sujua. Ja lapaselle alkoi kertyä pituutta, jee!


Onneksi on huomenna taas jo keskiviikko. Lasten viimeinen harrastuspäivä tällä viikolla. Aina tulee kiire lähteä, kun tuntuu neideillä olevan kaikki ulkovaatteetkin yläkerrassa (miksi ihmeessä??) Tänään oli aamulla hukassa kerholaisen ulkohousut. Tuli sitten vähän hätäinen lähtö, että ehditään. Autossa sitten manasin, että vielä nyt puuttuu, että tulisi poliisit vastaan.. Parin mutkan takana odotti kerhon edustalla pari poliisisetää puhalluttamassa. Eli ikinä ei kannata *toivoa* mitään! Ei varsinkaan poliiseja, ne sitten taatusti ilmaantuvat kulman takaa - muistakaa se! :DDD

Uusin Modakin löysi tiensä meidän postilaatikkoon. Ei niin kovasti säväyttänyt nyt mikään ohje. Jotain neulomisen arvoista varmaan voi löytyä, jos ei nyt niin sitten myöhemmin. Edellinen lehti oli kyllä mun mielestä antoisampi sisällöltään..
Kuopuksen mieleen on erityisesti tämä tyyppi kavereineen:


Vielä kun saisi tämän sitten muutettua ruudukolle kuvana, että pääsisi kirjailemaan sen johonkin, niin varmasti olisi meidän pikku neiti yhtä hymyä. Muistelin, että jossain on olemassa sivusto ja ohjelma, jolla saa tehtyä omasta kuvasta ns. ruutumallin, jonka mukaan voi kirjoa.. Oonkohan kuvitellut omiani, vai oliko tosiaan näin?? Pää on niin tyhjä nyt, etten edes keksi sille sitä nimeä, mikä se olisi voinut olla.. Nooh.. niin tai näin, tekemistä on kyllä ihan tarpeeksi muutenkin jo.. Lisää tuskin kannattaa haalia näin ennen joulua. Joten..
Nyt lapasen kimppuun ja sitten unille. Koira on jo näköjään tavannut Nukkumatin.. on todella vilkasta unta, kun tassut käy vähän väliä ja ihme vikinää kuuluu.. :D

5 kommenttia:

Rinri kirjoitti...

Kiva lapanen tuloillaan. :o)
Samainen bamse kuva löytyy meidän pikku miehen ovesta. Äiti tykkää tuosta hahmosta. :o)

lentokala kirjoitti...

Jossakin muinaisessa Suuri Käsityö -lehdessä (vuodelta -04 tai -05, väittäisin) on ohjeet siihen, miten tehdään ristipistomalli kuvasta. Mutta en tiedä, tarkoititko sitä?

Inkeri kirjoitti...

Tällaisen linkin löysin ruudukon tekemiseen. En ole itse testannut.

-maria- kirjoitti...

MicroRevoltin sivuilla on yksi versio ruutupiirrosohjelmasta:

http://www.microrevolt.org/knitPro.htm

Teillä sentään vain lapset hukkaavat housujansa, meillä välillä minä itse ihmettelen, minne olen omani jättänyt :)

Koitahan saada hartiat kuntoon!

MarjutJ kirjoitti...

Toivottavasti pää on jo parempi.