tiistai 18. marraskuuta 2008

Nyt saa nauraa..

Kun ei kerran valmista kuvaa löytynyt sopivassa koossa (löysin Laura samat kuvat.. ovat tosiaan hieman liian isoja.. :( ) Piti sitten itse alkaa säätämään Peten naamaa.. Tässä on kaikista siistein paperi..
Pikaisesti katsoen näyttää ehkä hieman Peteltä, joten saanee kelvata. Pitää testata myös käytännössä, että millainen on lopputulos, kun sen kirjoo.. että pitääkö tehdä parannuksia. Vaaleansinisessä sukassa olisi aika hienon näköinen tuo Pete.. Pitää vinkata siskolle (tai ehkä ennemmin sen miehelle, siskon puhelin on melkein alati äänettömällä - joten tuskin vastaa aikanaan.. :D) että nyt saataisiin Topillekin sukat - toivottavasti! :)
Pakkaskelit on taas pariksi päiväksi kai ohi; ainakin nyt aamulla tippui räystäältä vettä. Tosin lunta ja räntää on kai luvattu.. pöh! Kerhoon matkataan kohta, joten Moiks! Kiitos vielä Marjut viimeisestä, lisäilen paremmalla ajalla sen blogiini :)

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Näyttää ihan Peteltä; kirjailua jään odottelemaan. Tuttavapiirissä odotellaan taas vauvaa, joten jos se on poika, pitää miettiä jo asusteita valmiiksi;)

teisa kirjoitti...

Oletko Jessica Trompin sivut käynyt läpi? Siellä on monenlaista kuvioneulehahmoa.

http://www.jessica-tromp.nl/1intarsiajacquardknittingmotifsgraphscolourcharts.htm

-maria- kirjoitti...

Kyllä minäkin tuon heti Peteksi tunnistin, eli anna mennä vain tällä mallilla!

Saga kirjoitti...

Ihan on Peten näköinen. Nyt odottelen, miltä näyttää valmiina.

laura kirjoitti...

Näyttää tuo Puuha-Peteltä,joten siitä vaan alottamaan työtä.