maanantai 17. marraskuuta 2008

Siskolle ei sanota ei..

En voinut kieltäytyä.. kun siskolle ei tosiaan sanota ei. Pyyntö koski villasukkia, 3 paria. Joo ja niihin Hello Kittyjä - antavat joululahjoiksi kummilapsilleen miehensä kanssa. Sitten jäätiin pohtimaan, että mitäs pojalle voisi keksiä? Puuha Peten kuva sukkiin? En vain mistään löytänyt tarpeeksi pientä kuvaa, jonka voisi kuvitella sukkaan. Vinkkejä kellää? Ja miten sellaista pienentää.. että myöskin näyttäisi vielä Peteltä pienentämisen jälkeen.. hmm..
Lämpimät kiitokset kommenteista, joita on tullut ihan *uusiltakin*, otan kyllä päivällä aikaa, että pääsen blogikierrokselle. Menee tämä aamu taas vauhdilla ohi, kun tekemistä on ihan liikaa.. huh. Lisäilin taas huutonettiin vaatteita..On se vaan hidasta puuhaa, kun ensin kuvaa, lataa koneelle, pienentää kuvat ja laatii vielä tekstit.. No, eipähän tarvitse poistua kotoa, muuta kuin postitusvaiheessa. :) Ja lisäksi saa tilaa varastoonsa.. vaikka langoille.. :DDDD
Mutta nyt takaisin hommiin.. Valkoinen lapanenkin on jo puolivälissä.. Joten sitäkin pitäisi jatkaa, että valmistuu.. Moiks!

5 kommenttia:

mari kirjoitti...

Puuha-petehän näyttää kyllä itseltään, vaiks ei ois kuin pää ja suopäähine =)

MarjutJ kirjoitti...

Kannatan edellistä ehdotusta. Eihän Kittyissäkään ole kuin pää:)

Annika kirjoitti...

Niin ja pikkupojathan ovat innoissaan ihan vain esim. kuplan kuvasta tai vaikkapa traktorista. Missähän minä näin vasta kuvan lapasista tai sukista, joissa oli puuha-peten pään kuva. Oliskohan neulomon galleriassa tai jommassa kummassa lapasblogissa.

laura kirjoitti...

http://www.knitting-and.com/knitting/patterns/charts/jeans-bob-charts.htm

tuolls ainakin on Puuha-Peten ja hänen kavereidensa kuvia,mutta en ole varma onko se pieninkin liian suuri.

MarjutJ kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain:)