lauantai 15. marraskuuta 2008

Paaaljon ostoksia..

Tuli tuhlattua Messuilla varmaankin enemmän kuin oli tarkoitus, mutta mutta.. Pidemmittä puheitta asiaan eli kuviin:
Neidille ostettiin nämä. Novitan, Sinooperin + jostain (en muista..) pöydiltä löytyivät!

Joku lankoja ja tarvikkeita täynnä ollut myyntipiste houkutteli luokseen ja mukaan lähti nämä.. Piti ostaa puikkoja, niitä tarvii aina ja nyt on samoja kokoja parit kotona olevien kanssa, että voi tehdä vaikka sukkaparia samanaikaisesti. :) Vivaldit olivat vain 3e/kerä ja puikot 5e/paketti.

Sinooperilta askarteluun kaikkea kivaa :)

Tinttamarellin pöydältä puhuttelivat nämä. Huivia ja tumppuja siinteli silmissä, kun valitsin nämä matkaani.

Novitalta, kuten varmaan voi päätelläkin. Tyyliin, kun halvalla saa.. Tuo Mambon väri oli 4 kerää kympillä. Tangot 1,50e/kerä ja Roset 3 kerää 5e:lla. Nostalgia-lehden sain matkaan sillä viime lehdessä olleellaa lipukkeella..Ja vielä lisää askarteluun.. Nyt kelpaa

Teijankin bongasin ja huivi tuli annettua eteenpäin. Olikin kiva nähdä edes joku *tuttu*, niin että pääsi juttelemaan :) SatuH:n bongasin kauempaa, taisi se itsetehty tunika pistää jostain välistä vain silmään.. :) Kaunis oli *livenäkin*. Yhdeksän aikaan oltiin perillä ja puolen päivän jälkeen lähdettiin Citymarketin kautta kotiinpäin. Kolmen aikaan oltiin perillä. Koirat (oma ja hoidokki) on lenkitetty, äänistä päätellen järsitään taas kilpaa pururullia :)

Väsymys alkaa painaa, kun heräsin jo kuudelta, yöunet jäi alle kuuteen tuntiin. Plääh. Lapset haetaan vasta huomenna kotiin, joten nautitaan nyt tästä rauhasta, kun on vain yksi neiti ja hänkin pelaa omassa rauhassa pelejään.. :) Joten mukavaa launtain jatkoa!

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Mäkin hipelöin samaa peura-arkkia Sinooperissa mutta mietin et voin ostaa sen liikkeestä :)Ja sit jokin enkeliarkkikin oli kiva... Oli tosi hauska nähdä ja jutella! Naputtelin kanssa messuraportin blogiini...

lentokala kirjoitti...

Kylläpä näyttää kovin tutuilta nuo Tinttamarelli-ostokset. ;)
Kaikkea kivaa olet kyllä löytänyt, täällä päin ei ihan yhtä hyvä valikoima tainnut ollakaan...

Päivi kirjoitti...

Kivat ostokset teit! Harmi kun ei törmätty. SatuH:n kanssa osan kierroksesta yhdessä kierrettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ostoksia!
Onko Novitan Nostalgia ostamisen arvoinen lehdykkä?

TiinaR kirjoitti...

Ollaan taidettu vierailla samoilla kojuilla :)

Satu H kirjoitti...

joo, olinhan mää siellä tunika päälläni. :) ostin kans vironvillaa tinttamarellilta. ja paaljon muutakin, postaus viimen tehty. :)