sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Nopea tyttö!

Aamulla oli vielä kerä lankaa neidillä, nyt on jo jotain valmista:

Neiti virkkasi koko kerällisen lankaa ja sitten vielä virkkasi uudelleen saman virkatun pätkän. Lopputulos on kiva. Keräkin maksoi vain euron. Kivan pienen koristuksen kaulaansa sai.. :)
Ollaan kohta lähdössä hakemaan toisia tyttöjä kotiin. Tosin käydään ensin Tiimarissa Porissa, kenties vaikka uudessa Anttilassakin.. Kotiin pitää kuitenkin kuulemma tulla pian takaisin, kun neiti haluaa alkaa tekemään huovutustyötään Huopasesta, joka eilen ostettiin.. :) Tarttuvaa tämä käsitöiden teko, vai luulenko vain..? :DDD
Mukavaa sunnuntaita..

4 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Tarttuvaa on-- kyllä meillä usein ekaluokkalainen haluaa aloittaa sormivirkkausta ( se ei tajua virkkuukoukun käyttöä, harjoittelu päättyy aina itkupotkuraivariin) ja esikoinen virkata tai mielummin kutoa kun minä asettaudun mukavasti käsityön kanssa sohvaan.

Kunhan bloggaan seuraavan kerran niin esittelyyn tuleekin esikon virkkaama juttu..

Ledu kirjoitti...

Hei, olen täällä muutaman kerran piipahtanut ja esim. Kitty lapasia ihaillut. Tartuntatautia meilläkin, kun 1- ja 3-luokkalaiset neidot ovat opetelleet kutomankin, mutta vähän liian isoila projekteilla esim. kaulaliina... Sovittiin, että ensin nukeille tekisivät. Katsotaan kuinka kauan innostus kestää.

ullapulla kirjoitti...

mun esikoinen(2,v 5kk) kovasti leikeissään neuloo/virkkaa... Tässä eräänä päivänä oli hakenu keittiöstä sähkövatkaimen taikinakoukun ja perusvispilän, laitto ne sisäkkäin ja tuntu hokevan et iina neuloo paitaa... =)
Joskus sit työntää piponsä läpi 10.. puikoj ja "neuloo pipoa"

MarjutJ kirjoitti...

Meillä ei ole tarttunut, vaan ilmoitetaan, että teetkö...