sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Tuottoisa aamu..

Valmiina on nyt kaksi paria hahtuvatumppuja:
Pyörivät koneessa 40'C:n ohjelman pikana eli kesto 62 min ja täydet 1600 kierrosta loppulinkouksessa.. Hieman sain venytellä. Mutta selvähän se, että kutistuivat, sillä hahtuva oli niin ohutta ja mulla 4:n puikot. Neulos oli siis suht ohutta ja löysähköä. Mutta kaikki epätasaisuudet häipyi - jee! Venyteltiin niitä sopiviksi 5v neidin käsiin, joten nyt on valinnanvaraa neidillä. Kiekosta kului ehkä puolet.. Mitä ihmettä mä niistä lopuista teen?? Lisää tumppuja..?? Ehkä joo, mutta yhdessä jonkun paksumman hahtuvan kanssa. Pöh.. niin ohutta, vaikka teinkin kahdellä säikeellä.. Mutta tuo värisävyjen kauneus on jotain vallan ihanaa.. :) Edit: lankaa kului näihin kahteen pariin 57 g
Lapaskuu on ollut melko tuottoisa osaltani, nämä ovat parit 6. ja 7. Saisikohan sitä täyden kympin aikaiseksi..? Yrittää ainakin voisi. Toisaalta päivät menee vauhdilla ja niitä lahjoja pitäisi tehdä.. Tiukaksi menee.. Mutta katotaan..!
Lisäksi sain viimein itseäni niskasta kiinni ja piirsin parit kuviot vanerille, että mies pääsi myös hommiin. Katotaan mitä se sitten kohta puoliin tuo mulle lopputyöstettäväksi.. :)
Illalla/yöllä satoi hieman lisää lunta ja pakkastakin on jotain -4'C. Kauankohan tätä kestää?? Autokin pitäisi jo tänään vielä sille tutulle huomista varten valmiiksi.. Uusi vastusosa pitäisi saapua huomenna liikkeeseen, joten on autokin sitten valmiina siellä, että saa alkaa hetimiten hommiin.. Toivotaan, että toimii ihan sillä työllä, ettei muuta tarvi vaihtaa. Olisi ihan kiva saada autonsa lämpimäksi näillä pakkasilla..
Nyt pitää taas jatkaa hommia... :) Palaillaan, jos saan aikaiseksi jotain.

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mahtavia nuo sinun tumput! Laitoin sinulle s-postia, (jos se tuli perille asti).

AnneM kirjoitti...

nyt muistin tulla kiittämään kunnianosoituksesta ;) Olen kyllä säälittävän huono jatkamaan niitä, kun ei aika meinaa riittää bloggaamiseenkaan, mutta katsotaan.

Sulla kyllä virtaa riittää ja valmista tulee koko ajan, käy ihan kateeksi.

Harmi ettei törmätty messuilla...

aura kirjoitti...

Kauniita lapasia! Minä en ole saanut kinnaskoppaan vielä ensimmäisiäkään, tosin kaksi paria olisi valmiina, jos joku vain viitsisi kuvata.

Heli kirjoitti...

Ihanat lapaset! Mulla nuo huovutus-jutut ei oikein ikinä onnistu...

MarjutJ kirjoitti...

Kauniit lapaset! En ole edelleenkään uskaltautunut huovuttamaan.

hiisa kirjoitti...

Ihanan värisiä!

hiisa kirjoitti...

Heii, en osannut yhtään epäillä, että sää olit miun sny! Juuri hain paketin postista ja se oli taas ihana.