sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Väsynyt, mutta onnellinen..

Ikean matka on jälleen koettu. Huh.. Matkaseurana oli iskä ja äiskä.. ;) Ei olisi uskonut, että taas tuli perillä mukava yllätys. Tarkistin ja varmistin etukäteen Ikean sivuilla Chatin kautta, että Raision myymälä on auki tänään 2.11. Myönteisen vastauksen lisäksi sanottiin, että yläkerta ja ravintola aukeavat jo klo 11.00. Oltiin klo 11.20 oven takana (treffattiin sisko ja sen mies parkkiksella). Miesmyyjä tulee kysymään, että kai tiedämme, että avaavat vasta 12.00.. Selkisi sitten, että vain Espoon ja Vantaan myymälät avaavat yläkerran su:sin jo 11.00, mutta ei Raisio.. Antoi sitten pahan mielen välttämiseksi ilmaiset ruokailuliput meille.. Sehän sopi meille!!!
Ostin itse vain kangasta, muutaman valaisimen ja jotain pientä.. Porukoiden ostokset meni hieman uusiksi, kun livenä osaa paremmin hahmottaa huonekalujen ulkonäön ja koon. Siellä sitten suunniteltiin, suunniteltiin ja vielä kerran suunniteltiin aina uusiksi.. Eniten ärsyttää se, että vaikka koneella näkyy, että tuotetta on varastossa, hyllyt ovat silti tyhjänä..(Miksi juuri se tavara on loppu, jota haluaisi..?) Ja se, että myyjät tuntuivat tietävän vain puolet asioista.. En tiedä kuinka kovasti olisin hyppinyt tasajalkaa, jos oisi ollut omat ostokset kyseessä, murr!
Paluumatkalla poikettiin vielä Huittisten Säästömarketissa.. Mukaan tarttui tälläistä:

Nyt on mullakin sitten Polkkaa..jee.. Testata pitää tämäkin lanka. Lapasia tuosta kerästä ajattelin. Saa nähdä missä välissä, vai luonko vaan huomenna aamulla silmukat.. Näkee sitten. Nyt pitää ottaa kuppi teetä ja mennä nukkumaan.. Joten palaillaan asiaan huomenna.. Ja Kirsin antamaan haasteeseen.. Vaikutti mielenkiintoiselta.. Omituisuuksia..niitä tuntuu välillä löytyvän, vähän liikaakin!

Mukavaa uuden viikon alkua! Ja SNY:lle vielä terveisiä.. pelkäsinkin, että jos joku kysyy ohjetta.. Katotaan, jos saan mitään aikaiseksi.. En siis lupaa mitään.. hyvä jos enää muistan mitä tein myssyyn milläkin kerroksella.

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Kun tytölle keväällä ja kesällä etsittiin huonekaluja Ikeasta, he seilasivat kummitätinsä kanssa edestakaisin Espoon ja Vantaan myymälöiden väliä, koska toisesta oli aina tietty tavara loppu. Esimerkiksi kaapin runko löytyi toisesta, mutta ovia oli vain toisessa. Onneksi tytöllä on aivan mahtava kummitäti! Minulta olisivat hermot menneet.