maanantai 3. marraskuuta 2008

Lapaskuu avattu!

Polkka -kerä keveni 22 g:n verran, kun tein kuopukselle lapaset. Ihan vain tavalliset, ilman mitään hienouksia. Varressa 2o 2n -joustinta, loput sileää sekä kiilapeukalo. En edes ajatellut yrittää saada samanlaista paria aikaiseksi. Kohteen kuvaaminen vain oli..hmm.. vaikeaa. Todetkaa vaikka:


Nyt pitäisi sitten kerätä tavarat jälleen kerran paikoilleen. Kyllä huomaa, että tuli oltua eilinen päivä poissa kotoa, ei millään pahalla.. Siitä päästäänkin kätevästi omituisiin juttuihin. Kirsi haastoi kertomaan niistä 5 kohdan verran, joten..


    1. Siivous on pakkomielle nykyään. Ärsyttää vietävästi, jos jää paikat sekaisin.. Toisinaan kerhoaamuina ei ehdi siivoamaan kaikkea takaisin ojennukseen.. se pitää vain kestää. Näin ei tosiaankaan ole aina ollut, nimimerkillä ex-villakoirafarmari.
    2. Astianpesukoneeseen järjestän astiat uudestaan toisten jäljiltä, jos astiat ovat mielestäni niin, että sinne mahtuisi lisääkin.. (Selitän tämän sillä, että kone on pieni, 45 cm leveä.. ja sillä että lapsilla on tapana tunkea astiat kasaan niin, etteivät ne kyllä pesun päätyttyä ole päässeet puhdistumaan - on koettu)
    3. Leipominen lasten synttäreille tai ristiäisiin.. Kuopuksen ristiäisissä pidin pääni ja leivoin kakut itse, vaikka anoppi yritti väkisin käännyttää ostokakkuihin. Vaikka aika on siis kortilla haluan tehdä maistuvat leivonnaiset ja itse..
    4. Maksamattomat laskut odottavat eräpäivän mukaan ojennettuina lokerossaan.. Selkeää ja toimii.. :)
    5. Mitähän tähän kohtaan mainitsisi.. Ehkä sen, että en mielelläni jätä asioita kesken, ja jos teen jotain teen sen sitten kunnolla ja suunnitellen. Ei mitään hutaisuja ja suunnittelemattomuutta isoissa jutuissa.. tässä ollaan miehen kanssa erilaisia. Se ryhtyy hetimiten toimeen, mutta joutuu toisinaan tekemään asian jokusen kerran uudestaan, kun ei ole heti ottanut kaikkea huomioon.. No joo.. :D

En haasta nyt ketään erityisesti. Napatkaa matkaan, jos haluatte ja jättäkää kommentti, niin tiedän tulla lukemaan omituisuudet.. :D Nyt siis siivouspuuhiin ja ruuanlaittoon, illalla on taas tyttökerho ja koiran kanssa lenkille.. :) Ihanan aurinkoista maanantaita kaikille!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Polka on kaunista lankaa:)

Siis minullahan ei ole mitään omituisuuksia, tietenkään.

Heli kirjoitti...

Taidan olla niin omituinen tapaus, että voin pelästyä itsekin jos tuollain avautuisin. ;)

Sain vihdoin toisen Pipo-tumput- setin valmiiksi ja nyt pääsen VIHDOIN uusien asioiden (lue: tumppujen) kimppuun.

Polkka on kaunista lankaa, mutta ehdin jo kyllästyä siihen.... maku muuttuu vauhdilla ja itseäni alkoi häiritä liikaa, jos kuviot ei kohdannut esim. sukissa. Kauniit noista sinun lapasistasi tuli.

Filya kirjoitti...

Olisin kiitollinen, jos etsisit Modellaa vielä!