keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Nuha iski..

Pöh ja höh. Tosiaan nuha iski. Nyt illemmalla alkoi nenä vuotaa, että tukkoinen yö tiedossa, kun ei ole mitään siihen vaivaan tarjolla kotosalla. Muut vaivat ovatkin tiessään.. väsynyt olo tietty on.. Mutta eiköhän se tästä, kun joulu koittaa.. saa vain nukkua.. :) Eikä ole joulupäivän jälkeen kiire mihinkään!
Elinallekin sain jouluyllärin postiin tänään, siitä lankamäärän veikkauksesta. Uskon ja toivon sen postin olevan ennen joulupukkia perillä! :) Muutenkin selvisin kauppareissusta ehjänä, ilman mustelmia tms. Enimmäkseen ruokaa tarttui matkaan, mutta myös jotain namiherkkuja paketteihin. :) Pienen kinkkurullan heitin vielä pakastimeen odottamaan, kun oli umpijäässä, kun päästiin kotiin. Jos se viikonlopun jälkeen otettaisiin sulamaan..
Kameran kortilla on edelleen kuvia valmiistä töistä ja jotain on puoliksi valmiinakin odottamassa tekijäänsä, joten huomenna niiden töiden kimppuun. Jotain tarvitaan illallakin matkaan kerhotädille, kun on kerholaisten joulujuhla. Perjantaina tarvitaan kaksin kappalein jotain pientä ja jouluista opettajille. Sitten onkin kaikilla lapsilla joululoma - kivaa!
Puikoille hyppäsi vielä nyt illalla uusi Minttumaarin alku, pitää ehtiä pakettiin.. Joten taidan sitä hetken vielä tikutella ja totean, että huomiseen.. t. nuhanenä :D

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Voi sinua, paranemisia!

marja kirjoitti...

Pikaista paranemista nuhanenä;)!Täällä kans yks melkein nuhanenä koittaa taistella virusta vastaan.saa nähdä kumpi voittaa:)