torstai 18. joulukuuta 2008

Tukossa yhäkin..

Väsynyt, nuutunut ja särkyjä poteva nuhanenä jälleen täällä. Päivä ei ole sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla.. Aamulla oltiin sähköttömiä parin tunnin ajan.. Eikä ole ainoa kerta tällä viikolla - alkaa jo ärsyttää. Keliä ei tästä asiasta voi syyttää, kuten yleensä täällä. Mistä lie johtui. Mutta ei tässä pimeydessä neuloa voinut, kun ulkoakaan ei valoa tullut yhtään.. Hetken aikaa jaksoin yrittää neulomista otsalampun kanssa. Mutta sekin alkoi kuristaa päätä kuin jokin vanne. Menin sitten lepäilemään..

Eilen aloitettu Minttumaari on muutamassa tunnissa edistynyt ihan kivasti, mutta matkaa on vielä.. huoh:
Kerhotädille viedään illalla toinen näistä enkeleistä:
Olen valmiiseen styrox-kartioon tökkinyt neulan kera villaa. Siivetkin niillä on takana kyllä olemassa.. Näyttävät enemmän tai vähemmän enkeleiltä. Yksi kartio on vielä jäljellä.. jaksaako tehdä.. katotaan..
Aiemmin tehdyt tontut päätyivät tälläisiin asetelmiin..:

Koholeimausta vaneritöihin (sydämiin ja pipariukkoihin) on kyllä edessä vasta huomenissa. Tänään ei vaan enää millään jaksa. Onneksi kerhon ohjelman on luvattu kestävän vain puoli tuntia ja kahvit siihen päälle. Pitäisi siis sujua nopsaan se homma - toivotaan näin.

Nyt pitänee taas rientää kotitöiden pariin; ne eivät armahda sairasta.. Ruokaakin kun pitää saada.. Puutkaan eivät juokse liiteristä itsellään sisälle rivissä, vaikka kuinka toivoisin. Palailen taas.. toivottavasti ensi kerralla virkeämpänä.

P.S. Muutamia toiveita on sadellut.. ja koitan palailla niiden (vanhojen lankojen tietoja & Hello Kitty -isoäidin neliö..) pariin, kun ehdin ja jaksan paremmin, jos niillä ei kovin kova hätä ole. Sopinee näin..???

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Voi sinua reppanaa! Yritä nyt saada edes hiukan levättyä, jotta tauti tokenee.

Ellimelli kirjoitti...

Kiitos ideasta, sain juuri tänään postiin Hello Kitty -lapaset, jotka toivottavasti tekevät erään tyttösen iloiseksi.

Teija kirjoitti...

Ihania enkeleitä ja tonttuja. Toivottavasti olosi paranee pian <3

Teija kirjoitti...

Siis tollanen lahjakortti on oikeesti loistava keksintö ! Sitähän voi soveltaa vaikka mihin kutomukseen...pipo tumput sukat huivi...sä olet ihan nero :)