torstai 11. joulukuuta 2008

Vesipalju kutsuu huivia..

Kolme kerrosta jäi tekemättä enää eilen yöllä tuosta Minttumaarista, joten jatkoin aamulla loppuun ja nyt se valmis kylpemään. Lankaa menikin kolmatta kerää 112 g näytti vaaka. Aika iso siitä taisi tulla, katsotaan kylvyn ja pingotuksen jälkeen.. :)
Seuraavaksi pitäisi varmaankin jatkaa hahtuvatumppuja loppuun.. ja aloittaa toisetkin.. Ja kenties vielä villasukat, lasten kokoa ja kaksi paria. Sitten taitaa ollakin kasassa tuo itsetehty osuus ystävän lahjoihin.. :) Ja tiistainahan he tulevat käymään, joten pakko pistää hösseliksi.. :)
Ekaluokkalainen on tosiaan kotona, katsotaan koska sillä alkaa kaatua seinät päälle... Hänelle kun pitäisi olla keksimässä vaihtelevaa tekemistä, jos vaan on sellaisella tuulella. Ehkäpä otan paperileikkurin ja leikkaan hänelle parikymmentä korttipohjaa kaverien joulukortteja varten.. hmm.. omatkin kortit on vielä tekemättä.. :D ja postituspäivä on ihan pian! Tarkoitus oli tehdä nyt viikonloppuna.. niinpä niin!
Moiks..!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Että muuten olet nopea!

Teija kirjoitti...

Samaa olin sanomassa että nopeeta toimintaa ! Mulla on tuota samaa vihreää kanssa pari kerää, en vielä tiedä mihin projektiin ne päätyy...