lauantai 10. tammikuuta 2009

Kiitos!

Olen ihan otettu.. Kiva, että tykkäsitte myös takista. :) Ei tarvii edes epäillä etteikö neiti myös tykkäisi. Päällehän se takin maanantaina laittaa.. Eiköhän kaikki lapset näin tee, kun jotain mieluista saavat.
Samaista vaaleanpunaista Mamboa on vielä kaksi ehjää kerää ja jämät. Ainakin siis 250 g - en ole siis jaksanut punnita jämiä.. Laiskottaa. Kuitenkin, mietin.. saisiko lopuista vaikka liivin kuopukselle. Tulisi käytettyä pois. Sama se mitä siitä lopusta valmistuu. Tunika? Pipoja tulvii jo ihan.. laatikot pullottaa.. :D
Ajattelin tässä samalla edes lankataulukkoni käydä laittamassa kuntoon. Pitää tsekkailla vain ensin joulukuun kulutukset, että tietää mitä vähentää.. :) Olkoon tää nyt taas muistutuksena itselle.. kuinka paljon helpompaa on kirjata kaikki heti aikanaan!
Sain sentään tänään siivottua ja vaihdettua lakanat.. lakanapyykkiä tuli ihan mahtavasti taas.. ja muutakin pyykkiä yläkerrasta. Neidit eivät tosiaankaan viitsi tuoda kaikkia vaatteita heti pesuun. Samalla siirsin takaisin meidän 5v *Peppi-neidin* sängyn samaan huoneeseen siskojen kanssa. Toivottavasti nyt osaavat nukahtaa ilman kikatuksia yms.. Ja kuulemma puhtaat petivaatteet takaavat unen heti.. Se puhdas tuoksu..!
Suurin saavutus oli kuitenkin se täytekakku huomiselle - odottelee vielä huomista ja kermakerrosta, mutta muutoin valmis. Väkeä ei ole kovin paljoa tulossa huomisille 9-vuotis synttäreille..(kummit matkoilla, isän automatka ei tule kyseeseen ja kuka missäkin.. ) Siskoni saattaa tulla (kipsijalka-)miehensä kanssa.. heillä kuulemma kaatuu seinät päälle.. Ymmärrän hyvin..
Se vielä pitää sanoa, että viimeisin Novita oli kovasti mieleen.. Enemmän oli kivaa neulottavaa, kuin sellaisia yökköneuleita, joita aina silloin tällöin lehdessä on ollut - minun mielestäni.. :) Mutta nyt tsekkaan langat ojennukseen.. ja menen sitten itekin nukkuun.. Kaikki muut on jo unten mailla - koirakin.. Öitä!

Ei kommentteja: