perjantai 9. tammikuuta 2009

Ihanat napit.. ja...

kasa lankaa. Kuka nyt olisi niin hullu, että jättäisi ostamatta.. Mamboa kun sai Prismasta 2,10e/kerä. Nappasin sitten vihreää 5 kerää.. sitä onkin jo ennestäänkin..köh.. yli kilo..köh.. :D Pamautetaan nyt sitten kaikki lankaostokset samalla tietoon.. kaksi kerää kitteniä - talvitakin kanssa jotain kivaa niistä.. ja vielä pari kerää Isoveikkaa.. kas näin 800 g lisää lankaa hyppäsi matkaani: Ja ne napitkin tosiaan sain, vallan ihanat ja todella sopivat noihin napinläpiin. En usko, että kovin helposti aukeavat itsellään.. niin hyvin *istui* napitus, kun kokeilin. Pitää mainostaa, että napit löytyivät Porista, Teljäntorin ihanasta nappikaupasta.. ja Lavikkohan oli siinä melkein naapurissa.. :D Kittenit adoptoin sieltä matkaani. Tällä tyylillä siis viimeistelin takin:


Ohje: Novita syksy 2008 ja malli 57
Lanka: Novita Mambo, vaaleanpunainen, kulutus 526 g
Puikot: 8:n halot..
Muuta: Ihana takki, sopiva, lämmin.. Saajalleen mieluinen. :) <3
Kyllähän mä sen jotenkin arvasin, että toinenkin pitää tehdä. No, onneksi toiveen esittäjällä on synttärit jo heti maaliskuulla.. Voin siis luvata takin lahjaksi. Tässä välissä pitäisi vain ehtiä tekemään jotain muutakin.. Ei samanlaista toisaalta viitsisi ihan heti perään tehdä.. vaikka silläkin hyvät puolet on - luulisi olevan kaiken tuoreessa muistissa.. :DDD
Ja jossain välissä mun pitäisi ehtiä laittamaan lankavarasto ajan tasalle ja siivota 2008 valmistuneet pois.. ja 2009 tilalle.. Ehtiihän sen.. ei kai se niin vakavaa ole.. kunhan ei hyvä kirjanpito menisi ihan sekaisin, kun joulukuultakin on vielä kirjaamatta jotain.. pöh minua!
Vaan nyt petiin ja uusin Novita kaveriksi sinne, kunnes uni voittaa.. Moiks!

11 kommenttia:

Sini kirjoitti...

IHANAN väristä toi kitten!! Miks mä en oo ennen nähny tommosta. Oh. Ihan sekasin menin =D.

sade kirjoitti...

Noin halpaa mamboa. olisikohan meijänkin prismassa.... :D
Ihanat napit löysitkin. kaunis takki.

marja kirjoitti...

Ihana neuletakki!Ja nuo napit-ihan mahtavat!

Hmm..paljonkohan meiltä olis matkaa sinne Prismaan;)..heh...Siellä suunnalla ei ole tullut käytyä juurikaan.

Eila kirjoitti...

Onpas se sievä!

Ansku kirjoitti...

Voi ei, mä olen metsästänyt halvala Mamboa, mutta empä sitten tullut Prismasta katsoneeksi kun eilen siellä kävin. (Samaisessa Prismassa kuin sinä, luulisin...) :)

Limeadine kirjoitti...

Tosi söpö takki!

Teija kirjoitti...

Nätti takki, puiset napit sopii melkeen neuleeseen kuin neuleeseen. Mä en ole ikinä Mamboa neulonut, mutta nyt sitä sais sitten halpaan hintaan...Prismaan kävelen 20 minuutissa hmm :D

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis takki ja napit istuvat todella hyvin. Harmi, kun meiltä on niin pitkä matka Prismaan.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulle ei oo vielä tullu Novitaa. Pöh!

Niin se tahtoo olla meilläkin, että jos neulon jotain kuopukselle, niin esikoinen tahtoo heti samanlaisen. Sukat tai lapaset vielä menee, mutta kyllä se toinen samanlainen villatakki heti perään tahtoo maistua puulta.

Nimimerkillä kuopuksen Pinwheeliä pakkopullana vääntävä Miia-Rebekka :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Niin ja toki mun piti tuota takkiakin kehua. Kaunis on ja kivan värinen. Tollasesta munkin tytöt tykkäis :)

hiisa kirjoitti...

Oi kun kiva takki!