maanantai 5. tammikuuta 2009

Laiska neuloja..

joka saa aikansa kulumaan laiskottelun parissa.. Mambo-takin hihat on vielä puikoilla. Nyt on molemmat samalla puikolla:
Tuleepahan lisäykset ja kavennukset ilman suurempia ongelmia samoille kohdille kumpaankin hihaan.. :) Ainakin toivon niin. Välillä tuntuu tulevan ihme ajatuskatkoja - joten paikkaltavia mokiakin saattaa tulla. Mahtaisinko saada valmiiksi ennen keskiviikkoa..? Silloin jatkuu neitien koulu. Hmm.. Jos todellakin istun tänään neulomaan.. enkä esimerkiksi etsi kavereita ja tuttuja Facebookista. :D
Mielessä on käynyt tehdä jonkinlaisia rättejäkin yksinäisistä keristä. Sillä pääsisi niistä eroon.. ja lisäksi kun joku aina unohtaa ostaa niitä kaupasta. Paketin viimeinen riepu on käytössä, joten kohta tulee kiire.. :D Pitänee siis kohta uhrata jonkun housunlahje saksille, jos en saa itse rättiä aikaiseksi tai kaupastakaan ei tartu matkaan..
No joo.. pitänee tehdä pieni siivo ja miettiä päivän ruoka ja sitten vasta istua sohvalle.. Toivottavasti televisio näyttäisi jotain mielenkiintoista.. Vaan taitaa olla turha toive.. :( No.. mutta palailen taas.. ja kiitos lämpöisistä ajatuksista ja jätetyistä kommenteista. Niitä on aina kiva saada. :)

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ihan kätevää laittaa hihat samalle puikolle. Inhoan kerrosten laskemista.

SatuK kirjoitti...

Ehkä munkin pitäisi tehdä noin. Teen itselleni neuletakkia punaisesta Mambosta. Se alkoi hyvin ja olin innoissani: näin paksulla langalla saan takuulla joskus valmista! Nyt tökkäsi toiseen hihaan. En jaksa koko ajan laskea milloin tein lisäyksiä.

Heli kirjoitti...

Miten ne sun hihat pysyy samalla puikolla? Mä tarvitsen aina pyörröpuikot tohon hommaan.

Pitäis varmaan tehdä joskus jotain tuosta Mambosta. Nyt puikoilla neuleliivi seiskaveikasta.