keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ootko sää noin nopee..?

Ja kun mun mielestäni just päinvastoin.. Esikoinen siis ihmetteli, että joko takki alkaa olla melkein valmis.. Ja mun mielessä oon ollut niin laiska.. No joo.. Toinen sivu-hiha-sauma on vielä kursimatta kasaan:
Sen jälkeen enää lankojen päättelyt - kovin paljoa sitä työtä ei ole, mutta siististi pitää päätellä.. kerrankin osien kasaaminen sujui siististi ja olen tyytyväinenkin siihen. Nappeja olen katsellut netistäkin, mutta kai mä ne joskus tässä saan haettua. Puiset napit taitaa olla ykkösenä hakulistalla.
Toiveita elättelen, että perjantaina pääsisin asioille, jos pakkanen hellittää. Mittarissa on jo nyt -22'C, joten kylmä on. Arvasin jotenkin, että seuraavakin neiti kyselee vastaavan takin perään.. :D Kuinkas muuten. Pitää nyt miettiä. Jotenkin tahtoisin jotain itsellekin taas välillä. Vähän plääh olo..
Joulukin lähti tänään. Muutamaa jouluvaloa lukuunottamatta kaikki on nyt pakattuna ensi joulua varten. Tuli jotenkin autiota ja tyhjää..
Ehkäpä otan nyt sen loppukirin ja kursin toisenkin sivun kiinni.. ja päättelen langat ja sitten petiin. Kunnon unet tulisi tarpeeseen! Huomiseen!

3 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

kyllä mun mielestä oot nopee neulomaan. mulla on nyt inspis hukassa, pienimmälle sukkia neulonu kohta kolme päivää... pikkuvikoja... =)

sade kirjoitti...

Upea takki. <3 Munkin pitäis päästä kaupoille kun puuttuu yhdestä työstä vetoketju mutta en nyt oo menossa kuapungille vähään aikaan joten saa nähdä koska sen saan..
Mä laitoin joulun pois jo uutena vuotena. Kyntteliköt kyllä jätin valoa tuomaan. <3

MarjutJ kirjoitti...

Nopea olet:)
Meillä on joulunpoisto puolessa välissä. Vatsatauti (M:llä) iski väliin.