torstai 8. tammikuuta 2009

Mihin ihmeeseen..

se aika aina katoaa..? Nyt vasta oli oikeasti aikaa istahtaa koneelle hetkeä pidemmäksi aikaa. Sitä mä vain, että se takki olisi todellakin enää nappeja vaille..:
Mutta ne napit on varmaankin ommeltuna paikoillaan sitten huomenna illalla, jos ei kaamea lumisade iske.. tai jos auto ei puolen viikon ajamattomuuden takia keksi kiukutella.. ( jota en kyllä usko.. ) Mutta mistäpä sitä ikinä tietää.. Ja ne on kyllä edelleen puiset napit, joita metsästän ellei sitten jotain todella paljon parempaa tule vastaan.. tai jos joudun tyytymään second best -vaihtoehtoon. Kulutettu lankamäärä piti uteliaisuuttani tarkistaa.. 526 g näytti vaaka. Tarkemmin laitan takista sitten huomenna, kun takki on valmis. :)
Nyt pitäisi keksiä jotain 7 vuotiaalle tytölle lahjaksi.. Mietiskelin päivällä, että mitä se jotain olisi ja meinasin vallan ahdistua.. Enpäs sitten kuitenkaan.. jospa tekisin omanlaiset Siili-lapaset.. Voisi olla aika mieluiset..luulen. Tälle neidille tosin kelpaa kaikki käsintehdyt.
Kun en kerran ole tehnyt mitään langanostolakkoja tai lupauksia, ajattelin huomenna tsekata hyviä tarjouksia.. Liikaa lankaa ei voi olla koskaan.. sanoo joku jolla on iso keko.. :DDD Mutta on se vaan mukavaa, kun inspis iskee, voi mennä suoraan laatikoilleen eikä joutua odottelemaan kauppaan pääsyä. Jeps! :)
Ilmeisesti kiireinen päivä on tehnyt tehtävänsä.. olisin ollut valmis nukkumaan jo puoli 9. Kolasin tänään viimein koko pihan ettei ole ihan kamalassa kunnossa. Pakkaslunta olikin ihanan kevyttä kolata. Puita raahasin ison kasan sisälle.. ja koirankin kanssa tuli käytyä lenkillä pienessä tuulessa ja tuiskussa.. Pisteenä iin päälle oli sauna. Joten ihmekös tuo, jos väsyttää. Suuntaankin toivottavasti pian petiin, jotta huomenna jaksaa.. :) Joten.. huomiseen.. Huomennahan on kiva päivä - on Novita-päivä.. (tänään tuli Suuri Käsityö-lehti.. paaaaljon kaikkea kivaa minusta - lähinnä lapsille..). Moiks!

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Heippa! Ensivisiitillä tässä blogissa :) Tein tämän saman neuletakin. Hyvältä näyttää!

SatuK kirjoitti...

Hieno takki!

Mieheni ilmoitti tänään rupeavansa raivaamaan kotiamme turhasta tavarasta ja silmäili ensimmäisenä mun lankavarastojani. Onneksi tajusi olla sanomatta mitään, mutta pitänee vissiin heilutella puikkoja tiheämmin. Tänäänkin tuli tosin ostettua lisää lankaa.

MarjutJ kirjoitti...

Meille tuli Novita-lehti jo eilen (8.1) eli päivää aikaisessa.

Heli kirjoitti...

Samaa mieltä. SK:ssa oli monta neuletta mitä aion tehdä lapselleni, kunhan saan omani ensin valmiiksi.