torstai 29. tammikuuta 2009

Tumppuja vailla..

on nyt sitten mieskin. Se onneton on nyt kai kadottanut jonnekin ne hahtuvatumput. Murrrrr.. Niin kauan kun minä niitä tikuttelin silloin.. Hahtuvaa ei enää ole sellaisia määriä, että miehen käteen sopivat saisin aikaan.
Tarjolla olisi Huopasta, tummanvihreänä ja vaaleanpunaisena.. hmm.. kumpikohan se olisi.. Ruskeaa kyllä on myös, mutta määrä taas sellainen etten ottaisi riskiä langan lopppumisen kanssa.. tulihan se jo kerran koettua. :D Joten sellasia sitten varmaan puikoille. Vaikka taatusti lopputulos on koppurainen ja möykkyinen, venyteltävä ja hieman tumppua muistuttava. Otetaan riski.. Huopanen on ostettu halvalla.. korkealta en putoa.. :D ainakaan rahallisesti, mikäli epäonnistuvat. Mies vain jää sitten ilman. Sitten etsikööt ne hahtuvasta tehdyt..!
Ne Fauna-tumput sainkin jo eilen valmiiksi:

Mietin vain vielä, että uskallanko heittää pesukoneen pyöriteltäväksi..hmm.. Saahan niitä sitten venyteltyä. Tavoitteena oli kuitenkin saada 5v neidille tumput. Nyt oli 8 cm ennen peukaloa (peukaloa varten 6s odottamaan) ja 8 cm peukalon jälkeen suoraa, ennen kavennuksia. Peukalossa mittaa 4 cm ennen kavennuksia. Riittänee neidin käteen.. hmmm.. Tiiviithän nuo tumput on jo nyt, 4:n pukoilla tikuttelin ja silmukoita oli 36. Lankaa kului 57 g.

Lainasin eilen illalla kasan lehtiä ja muutaman kirjan kirjastosta.. - joku hukuttaa itsensä ideoihin..- ja tekee silti vain pelkkiä tumppuja. Ne on nopeita.. ja niihin saa tuhottua lankoja ja langanjämiä, yksittäisi keriä.. ja mitä vielä. Pöydällä on nytkin odottamassa muutama jämäkerä Cortinaa sekä muuta huopuvaa villalankaa.. kenties kirjaviin tumppuihin. Kuopukselle tosin mietin jotain myssyäkin.. Viime talvenahan tuli tehtyä tytöille ne lämpimät päähineet juuri Cortinasta, nehän huopuivat niin nätisti pesukoneessa.. saisi Huopanen ottaa mallia, nih!

Mielessä on käynyt, että tekisin perusteellisen siivon pikku hiljaa, joka huoneessa - kaappeihin ja komeroihin. Ihan sillä tyylillä, että kaikki turha ja tarpeeton pois. Mutta jotenkin tuo neulominen veisi nyt voiton. Jo on nyt vaikeaa päättää. Mutta katotaan.. enköhän mä jompaan kumpaan päädy - kumpikin on hyödyllistä tekemistä. Moiks!

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Tee ihmeessä siitä vaaleanpunaisesta miehelle tumput:)

pirren kirjoitti...

Minäkin ehdotan niitä vaaleanpunaisia. Saattaisi ne entiset löytyä rivakammin :-) Nlogistani löytyy jotain pientä sinulle...

SatuK kirjoitti...

Vaikka täällä käy kuinka usein, aina on valmiita töitä näytillä!

rasa kirjoitti...

Heippa!

Haastetta , haastetta, käy nappaamassa!

Limeadine kirjoitti...

Tosi nättejä tumppuja nämä viimeaikaiset!