perjantai 30. tammikuuta 2009

Voi voi...

Mua on muistettu parillakin asialla, kiitos niistä. Palaan niihin heti, kun aikaa liikenee.. nyt en jaksa enää alkaa säveltämään mitään ylimääräistä.
Käsitöistä sanottakoon heti, että kasassa on yksi valtava, varmaan 45 cm pitkä tumppu! :D Jättiläisen mallia.. Eiköhän se kutistu kivikovaksi kirpuksi, kun koneeseen laittaa.. kun Huopanen on kyseessä.
Sitte ne huonot uutiset, kun niitäkin pitää aina silloin tällöin olla. Multa lohkesi hammas alkuillasta. Jee! Koitin etsiä hammaslääkäriä, jolle pääsisi näin viikonloppuna. Nothing, ainakaan lähettyvillä. Porista pitää kokeilla huomenna aamulla, että pääseekö sinne edes muut kuin porilaiset. Muutoin sitten kärsin maanantaiaamuun. Että todella kivaa, taas vaihteeksi.
Taitaa olla viisainta poistua potemaan tätä ketutusta ja valmistautua olemaan aamulla skarppina soittamaan. Joten, hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

SatuK kirjoitti...

Lähtikö pala? Oliko paikattu tai juurihoidettu hammas? Koita pitää hammaslääkäriin asti puhtaana, jottei sinne pääse kertymään ruokaa eli ettei mahd. kolo tulehdu. Kunnolla vaan särkylääkettä, jos alkaa vähänkin sattua. Jos et saa viikonlopulle aikaa ja hampaasta irtosi ihan pala ja kolo tai terävä reuna häiritsee, voit hakea apteekista väliaikaista paikka-ainetta (esim. Cavit) ja suojata kolon siksi aikaa itse.