maanantai 12. tammikuuta 2009

Vihdoin taas puikot käsissä..

Pienehköt synttärit tuli vietettyä eilen, kivaa silti oli. Kakkukin oli ihan hyvää.. ja siskon leipomat pullat.. jäipä mulle niistä vielä pari iltateen kanssa.. :) Äidin etuoikeus.. tai jotain!

Nappasin pari kerää ja puikot.. Katsotaan saanko mitään aikaiseksi. Värit ovat kuitenkin aika herkulliset:

Joku kuitenkin varmaan jo arvaa, että kenties ne siililapaset tuloillaan.. Ainakin yritän. Lopputuloksesta ei ole vielä takuita. :D Ties mitkä mörkölapaset saan valmiiksi..

Ruuan laitto taitaa taas kutsua, joten.. Tällä viikolla jatkuu taas kaikki tyttöjen harrastuksetkin (muistanko viedä ja hakea..?) ja toinen koululaisista menee suoraan koulusta kaverisynttäreille - pitää muistaa hakea - puhelimeen muistutus hälytyksen kera!

Loppuun pitää vielä manata tätä keliä - vettä lotisee taas joka paikassa ja lumet hupenee. Mikäs kuukausi sitä onkaan menossa..?

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Aika herkulliset siilit tulossa:)

Katiija kirjoitti...

meillä on kanssa tämä viikko yhtä hulinaa. On treenejä, on synttäreitä jne jne ... varmaan jotain unohdan vaikka yritän pysyä perässä :D

-S- kirjoitti...

Siis wow mitä kaikkea oletkaan saanut viime vuonna aikaiseksi. Taidat olla aika hemmetin nopea kutoja...kunpa minäkin..noh, minä tyydyn tekemään pikkujuttuja niin valmistuvatkin joskus ;)