tiistai 13. tammikuuta 2009

Pehmeät siilit..

Sain siililapaset valmiiksi. Kerrankin jotain lahjaa tarpeeksi ajoissa, ilman paniikkia.. :)

Ohjehan on peräisin Novitan sivuilta. Lankana oli Novitan Nalle Colori ja Tango fani, kulutus yhteensä 58 g. Puikkoina oli 3,25 Addin sukkapuikot. Toivotaan, että saaja ei pidä turhan lapsellisina.. :)

Mitähän seuraavaksi..? Ei hajuakaan.. kun on neulomuksista kyse. Mutta muutoin on lähdettävä viemään tytöt urheilemaan.. Joten moiks!

7 kommenttia:

khr kirjoitti...

Oi kun söpöt! Pitäisiköhän sitä itsekin saada tuollaiset...

Teija kirjoitti...

Ihanat! Selasin jouluna kotona vanhoja SK-lehtiä ja jossain tumppukilpailussa oli siililapaset, mut tehty niinku normilapaset ja sitten ryijynukitettu ne siileiksi. Ei tainnu olla siihen aikaan hapsulankoja tarjolla :)

MarjutJ kirjoitti...

Tosi ihanat! Ihme, jos ei lahjan saaja tykkää.

Limeadine kirjoitti...

Hassun hauskat siilit! En ole ennen tuollaisia nähnyt.

sade kirjoitti...

Ihanat! mulla on mielessä vaikka mitä mitä pitäisi neuloa. tekisi mieli aloittaa taas useampi työ yhtä aikaa, malttamaton kun olen. :D

Annika kirjoitti...

Ihanat. Mullakin venyy lankalaatikossa yksi pari tangofania ja ei kait siitä muuta voi oikein tehdä, kuin noita siilejä. Pitää jossain vaiheessa ottaa "asiaksi":)

Mammutti kirjoitti...

Hei!
Ihanan väriset siilit!
Mutta kysyisin, miten teet siilin selkäosan sukkapuikoilla, eli miten kuljetat Tango-langan? Minä olen noita neulonut avoimena neuleena ja ommellut sitten sivusauman ja arvannet, etten tykkää ommella saumoja...