tiistai 13. tammikuuta 2009

Viirulle housut..

Vihdoin ja viimein otin itseäni niskasta kiinni.. Viiru-kissa on jo jonkin aikaa odotellut housuja. Nyt ei sitten enää tarvitse kissa-paran palella alasti - vihreät housut ovat erittäin sopivat ja varmasti lämpimät. Vai mitä luulette: Ohjetta ei ollut. Laskin pikaisesti päässä paljonko silmukoita tarvitaan ja tein sitten sen mukaan. Ensin 32 silmukalla puntit sopivaan mittaan ja sitten ne samoille puikoille, yhteensä siis 64 silmukkaa. Hännän kohdalle tein aukon päättelemällä 8 silmukkaa ja loin ne uudestaan seuraavalla kerroksella. Neuloin vyötäröön asti sileää ja sitten vyötärön kohdalle muutama kerros joustinneuletta ja päättely. Olkaimessa on 5 silmukkaa ja kokonaan ainaoikeaa tarvittavan pituuden verran. Vihreitä nappeja ei ollut.. siniset on ihan yhtä hyvät. Lankana jämälaatikon seiskaveikkaa, 25 g:n verran. Puikkoina 4:n puikot. Ja kissahan on peräisin Ikeasta, eikä ole ollut kallis.. 4-5 euroa.. Täähän olisi ihan hyvä lahjaidea.. :D Käyttäkää hyväksi..

Kuopus meni erittäin tyytyväisenä nukkumaan, kun näki, että kissan ei sentään tarvitse odottaa ensi jouluun housujaan. Neiti nimittäin monesti toisti, että pukki tuo Viirulle nappihousut. :) Tytöt muistuttivat myös, että sillä aidolla ja oikealla Viiru-kissalla on myös myssy.. Selkeä vihje siis.. Hyvä, että nyt edes on nuo housut. :)
Huomenna on jo taas keskiviikko. Perjantaina on 9 v neidin kaverisynttärit. Pitäisi siis kenties miettiä vähän niitäkin.. Jotain hyvää, herkullista.. kauppaan siis ostoslistan kanssa.
Nyt keitän vielä iltateen ja ihailen Viirun kanssa uusia housuja. Moi!

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Huh, minulla nousee vieläkin kaverisynttäreistä niskakarvat pystyyn. Niitä pidettiin varmaan toistakymmentä vuotta putkeen. Ensin oli yli kymmennen villiä poikaa ja sitten joulukuussa saman verran vielä villimpiä tyttöjä. Helpotuksen huokaus pääsi, kun viimeistä tultiin hakemaan kotiin.

Limeadine kirjoitti...

Superhauskat housut! Tosi hyvä että on kissalla nyt housut.

SatuK kirjoitti...

Kivat housut :) Meilläkin taitais pari elukkaa kaivata vaatetta.

Miten loit silmukat häntäkolon jälkeen?

Heli kirjoitti...

Hieno idea noi housut. Meillä vois tehdä tuolle "peipipöönille" samanlaiset.. kun sais edes tuota omaa liiviä eteenpäin....

-maria- kirjoitti...

Kivat! Taidan piipahtaa Ikeaan jonain päivänä...