tiistai 24. helmikuuta 2009

Kaikki on hyvin..

vaikkei piiiitkään aikaan olekaan kuulunut mitään. Väsymys, kiire, liikaa tekemistä.. yhdistettynä laiskuuteen.. Siinähän sitä riittävästi syytä siihen, että blogissa on ollut kuukauden verran hiljaista. Jospa se tästä nyt sitten palautuisi jotenkin normaaliksi.

Postin mukana on ainakin tullut ihan kiitettävästi inspiraatiota: Moda, SK, Novita.. Pitäisi joo todellakin käyttää ahkerasti puikkoja, jotta lankavarasto pienenisi. Onneksi sentään en ole mitään (muistaakseni) ostanut viimeisen kuukauden aikana.

Tänään sentään skarppasin sen verran, että tämä sukka on valmis ja pari on tulossa puikoilla:
Joten.. jotain sentään luvassa. Ja noissa uusimmissa lehdissäkin on ollut sentään jotain kivaa.. joita voisi neuloa.. Joten odotelkaahan vaan.. Ja mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Kiva kuulla että kaikki on hyvin!! Välillähän elämä on tämmöstä, ei aina ehdi (lue: jaksa) kaikkea tehdä :) Hyvää illanjatkoa ja mukavia neulehetkiä!!

SatuK kirjoitti...

Mullakin alkaa ensi viikolla kunnon tenttibuumi. Saa nähdä saanko puikoilta mitään valmista koko keväänä. Vai ehdinkö vain aloittaa uusia ja uusia..

Mulle on tullu samat lehdet. Novitassa ei mun mielestä ollut kauheasti tekemistä. Ehkä pari työtä, jos vähän modailee.

Mitä tuo ihana sukkalanka on?? *ahne*

MarjutJ kirjoitti...

Vähän olen kyllä ihmetellyt, missä olet oikein ollut! Mutta hyvää tietää, että kaikki on kunnossa.

Heli kirjoitti...

Mukavaa, että olet " back to bisnes"! Joka päivä olen käynyt kurkkimassa joko blogiin olisi ilmestynyt jotain... Huomasin tulleeni riippuvaiseksi sinun jutuistasi. HIH!

marja kirjoitti...

Kiva kuulla pitkästä aikaa:)!
Joo,välillä on sellasia aikoja,että aika vaan menee..Kun on elämässä muutakin,kuin neulominen ja bloggaus;)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Limeadine kirjoitti...

Olinkin jo ehtinyt miettiä, mihin olet kadonnut! Blogeissa on se hyvä puoli, että niitä ei ole aina pakko jaksaa, ja blogisisaret iloitsevat kaikista comebackeista.