keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Puolet tehtynä..

Toinen sukka on sentään jo kantapäässä asti. Vielä siis pitää sinnitellä ja tehdä loputkin. Huomenna illalla voisi olla toivoa, sillä saan olla ihan omassa rauhassa.. tai no..onhan mies kotona.. Mutta lapset menevät vanhemmilleni yökylään. Voisi siis kuvitella, että saisin jotain aikaiseksikin. 
Haaveissa on ehtiä käymään Sokoksella pikaisesti huomenna.. eikös siellä jotkut lankaviikotkin ollut. Ja jos vielä jossain muualla ehtisi, yksin, käymään. :) 
Tänään oli kyllä ihana ilma, mutta en kyllä kovin kauaa uskaltanut olla pihalla.. Oli jo ennestään vähän viluinen olo, joten ei uskalla riskeerata. Edellinen useamman viikon nuha ja yskä ei ollut kivaa. Mutta aurinkoa oli ihana nähdä, oikein kunnolla.. :)

Kirjastosta tuli lainattua taas muutama lehti, ihan siksi kun niissä oli ainakin kirjastossa selatessa jotain kivaa.. ja niitä ei ennestään itseltä löytynyt.. oliskohan olleet Moda-lehtiä.. sekä Novitankin.. Kovin hitaanlaisesti vaan nyt taas valmistuu.. ja silti lisää lankaa muka pitäisi päästä hiplaamaan.. Ehdinhän mä jo melkein unohtaa tilanneeni viikonloppuan Tinttamarellista hahtuvaa ja lankaa (maltillisesti), kun ei ollut postikuluja.. Pitää muistaa hakea nekin huomenna. 
Mukavia talvipäiviä.. ja kyllä koitain saada nuo sukat valmiiksi.. hyvinkin pian.. :) Tuleva saaja ainakin muistaa hoputtaa.. 

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

oikein mukavan rentouttavaa päivää, yksin. :) <3

MarjutJ kirjoitti...

Kiva, kun teillä on innostunut käyttäjä. Meillä M:ää lukuunottamatta kukaan ei ole kiinnostunut villasukista:(

Ansku kirjoitti...

Mistä lankaviikosta kirjoitit? miten mulla on menny ihan ohi. Onkohan siellä hyviä tarjouksia?

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Ihana leppispaita :)
Multakin on menny lankaviikot ohi, onko ne kaikissa Sokoksissa?