tiistai 28. huhtikuuta 2009

Taas vähän venähti..

Ei vaan jaksa eikä ehdi päivitellä blogi-parkaa. Nooh.. valmiinakaan ei ole kuin yksi pipo.. Ja sekin on ollut valmiina kylläkin jo toista viikkoa ja jokusen kerran käytössäkin kuopuksella.. :D Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.. Joten kas tässä:Kiritys -pipo, Ullasta. Lanka Novitan Tennessee (kulutus 45 g) ja puikot 3,5.

Lankoja olisi kyllä vaikka mihin.. Mutta kun ei oikein ole tuota aikaa neuloa. Pöh!!! Kyllä se tästä sitten kesäksi helpottaa.. Lohduttaudun sillä, että kesäkuun puolivälin aikaan on aikaa neuloa. Nyt on vaan tosiaan liikaa tekemistä ja pihaakin pitäisi ehtiä siistimään.. Lapsille on sentään trampoliini viritetty ja itselle (!!!) ostin keinun terasille - joten tärkeimmät ensin. :)

Jospa kuitenkin jonain päivänä jäisi hieman aikaa neulonnalle.. kesken on yksi pipo ja edelleen kuopuksen pitsineuletakki.. sellaista se on.. Pipolle olisi varmasti tarvetta.. tuntuvat osa kadonneen jonnekin.. tai sitten ovat yksinkertaisesti liian pieniä jo isommille tytöille..

Aurinkoisia päiviä ja mukavia hetkiä puutarhatöiden parissa.. :)

6 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Näinhän se on, aina ei ehdi blogia päivittämään... Pitäisi minunkin haravoida, mutta kun on kivempi istua omassa nojatuolissa kutomassa ;) Mukavaa kevättä!!

MarjutJ kirjoitti...

Meillä ei haravoida ennen kuin julkkariremontti on valmis. Ja remonttiin on varattu aikaa kesäkuun loppuun saakka.

Kiva pipo!

Eua kirjoitti...

Älä ny kokonaan lopeta kumminkaan! Kiva on kuulla blogitutuista, vaikka vähän harvemminkin. Äläkä sitä neulomattomuutta sure, jos ei oo inspistä, niin ei oo. Sitä paitsi sä oot jo alkuvuonna saanut niin paljon valmista, ettei monet meistä koko vuonna yllä samoihin lukuihin. Onhan tota sun "tehtailuas" täälläkin moni päivitellyt!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Nooh.. tahti vähän pääsee hidastumaan tässä välillä.. Mutta eiköhän sitä jotain taas synny, kun saa kaikki puutarhatyötkin tehtyä, jotta voi istua tyytyväisenä keinuun neulomaan... :D
sitä odotellessea.. :)

Heli kirjoitti...

Hyvää vappu sinullekin! Ja ei se blogitauko ikinä pahaa tee... :D

Limeadine kirjoitti...

Blogitaukoa on pitänyt minullakin, mutta odotan samoin, että kesäkuun puolivälissä helpottaisi ja olisi aikaa neuloa!