keskiviikko 13. toukokuuta 2009

...jotain valmistakin...

Valmistunut on sentään pari pipoa.. Toinen on ollut jo ahkerassa käytössä, enkä sitä löytänyt pipolaatikosta..ilmeisesti on taaskin käytössä.. Mutta tämä toinen:

Samos-kerien jämiä, yhteensä 47 g edestä. Pipon ohje on vanhasta Novitan läpyskästä. Sainpahan tähän sentään tuhlattua sinisen sekä pinkin loppuun.. vaaleaa vielä onkin.. Siihen toiseen pipoon upposi kokonainen kerä sinikirjavaa Samos Lollipopia sekä tuota sinistä Samosta mitä tässäkin pipossa.. Koitan napata siitäkin kuvan.. jos se ei ole ehtinyt jo kadota jonnekin.. :D

Eilen illalla tikuttelin pientä työtä ja sainkin sen kasaamista vaille valmiiksi, kun Euroviisujen lopputekstit tulivat ruutuun.. Jospa tänään illalla ehtisin viimeistelemään ja kasaamaan sen.. En tiedä tuliko liian pieni.. Olisi vaan pitänyt jaksaa etsiä 3,5 puikot eikä tikutella 3:n puikoilla.. Nooh.. Jospa vähän höyrytellään.. :DDD

Lankalaatikoita alkaa taas kerääntyä olohuoneeseen.. mikä on ihan hyvä merkki.. Kohta ei vaan näy taas sohvapöytää kaiken tavaran alta, se ei taas ehkä ole muista mukavaa.. Nooh.. jospa niitä vähän tänään keräisi pois tieltä.. :)

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille. Heips!

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kiva kuulla Sinusta.
Eikös olkkarin lattialla ole sellainen taso nimenomaan neuleiden ja lankojen säilytystä varten, joku tais sanoa, et sen nimi on sohvapöytä!
AUrinkoa!

MarjutJ kirjoitti...

Hei taas pitkästä aikaa! Ai, miten niin sohvapöydän pitäisi näkyä:)

marja kirjoitti...

Meidän sohvapöydällä on tällä hetkellä...pino neulelehtiä ja pussillinen jämälankoja.(Sit joku kännykkäohjekirja...)
Kai se on ihan "normaalia";)

SatuK kirjoitti...

Kiva pipo!