keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Valmista!

Sainpas valmiiksi tämän setin:
Ohje: Novita kevät 2008 / nro 1. (pienin koko)
Lanka: Novita Samos ja Novita Palma, yht. 197 g
Puikot: 4,5
Muuta: Napit löytyivät Sinellistä (12 kpl:een pussi 3,90)

Jakku oli valmiina jo toista viikkoa, housut sain tänään täysin valmiiksi ja pääteltyä. Aina on vaan ollut niin paljon kaikkea muuta eikä puikkoihin ole jaksanut tarttua, vaikka sitten jossain välissä olisikin ehtinyt.. Ihan kiva ja pehmoinen setti.. :)

Jaa että tuleeko omaan käyttöön..? Hmmm.. Ei nämätkään mulle mahdu niin kuin ei edellisetkään villapöksyt.. mutta jollekin pienelle.. joka toivon mukaan ilmaantuu haikaran matkassa lokakuun puolen välin jälkeen meille.. :)

Mitäs sitten..
Lanka-alet saisin kiertää kaukaa.. Tässä syy:
Mutta minkäs teet.. Citymarket myi järkyttävän halvalla Luxus Cottonia, Samosta ja joitain värejä Rose Mohairista.. vain euron kerä!! Pakkohan sitä minunkin oli loput hamstrata.. Joku oli tosin ehtinyt jo ensin.. Mutta oli jättänyt sentään minullekin jotain..

Aiemmilta reissuilta on tarttunut lankoja matkaan mm Prisman alesta, Ideaparkin kaupoista.. ja mistä vielä..mukaan on tosin tarttunut paria sävyä myös uutta Novitan Puroa.. kas tässä:
Vielä en ole päättänyt mitä seuraavaksi tekisin.. Syytä ainakin olisi sohvapöydän siivoamiseen.. Puolet pöydästä täynnä omia tavaroita ja lehtiä.. hmmm.. Mutta enköhän jotain neulottavaakin keksi.. Ja pakkokin.. kun lankoja tulvii aina mukana kotiin.. Onpahan talveksi tekemistä.. :)

Kiva, kun kävit.. ja aurinkoista päivän jatkoa!!!

15 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Onnea:)

Kangaskasa kirjoitti...

Paljon, paljon onnea raskauden johdosta! Ihana puku odottaakin tulokasta. Minä jo vähän mietinkin, että sun päivitystahti muuttui kovasti jossakin vaiheessa, että onkohan siellä väsy olo.. :) Ihana juttu!

Annika kirjoitti...

Lämpimät onnittelut! Minä olen kironnut monet kerrat tuota novitan lankakartan uudistusta, kun joka paikka on tulvillaan ihan hävyttömän halpaa lankaa, jota ei mitenkään voi jättää kauppaan.

Teija kirjoitti...

No niin!!! Onnea!!! Vauvat on ihania <3 Kovasti pojanväristä tuppaa puikoilta niin meinaatko että tulee poika tyttöparvan jatkoksi ? ;)

marja kirjoitti...

Onnea!!!
Hih...samanlaiset alennukset näin cittarissa...ja kävelin pokkana ohi(ihan kahjo;)?)En vaan tienny montako kerää olisin hamstrannu,niin...Päätin pysyä ostoslistassa...(Joo,ihan vähän harmittaa nyt...)

Mikaela kirjoitti...

Onneksi olkoon!! Vauvat ne on kyllä niin ihania, minusta tulee täti joulukuussa!! Ihanaa sekin :)

Jaana J kirjoitti...

Onnea täältäkin!

ullapulla kirjoitti...

täältäkin lämpimästi onnea raskauden johdosta, tulokasta onnitellaan sitten kun sen aika on... =)

iso gnu kirjoitti...

Onnittelut!

Tuplamummina totean, että isoäitiys on sitten ihanaa myös joskus!

sade kirjoitti...

Voi miten paljon ihania lankoja!! kade!! miks mä en ikinä osa tollasen lanka alen kohdalle. :P

sade kirjoitti...

Ja sitä vielä että : OIKEIN PALJON ONNEA PIKKUISEN JOHDOSTA! ihanaa!!! <3 <3 <3 <3 <3

Mariia kirjoitti...

Jaksamisia! Mie jo uumoilin jotain tuollaista alkukeväästä. - Jotenkin aina aavistan: ne on ne karjalaismummot sellaisia ennuseukkoja. - Terveisiä koko porukalle!

MarjutJ kirjoitti...

Voi, oikein paljon onnea! Miksei meidän cm:ssä tai prismassa ole ikinä tuollaisia alennuksia tai ainakaan silloin kun minä siellä käyn.

Sini kirjoitti...

oh, ihanaa! onnea :).

Teija kirjoitti...

paljon onnea odotusajalle! Meille tuli kans 4 lapsi 6 vkoa sitten, vauvat ja lapset yleensä ihania! Haistelinkin jotakin tälläistä, kun aina välillä käyny kurkkimassa...