perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kiitos kovasti..

ihan kaikille onnitteluista.. :) Onhan sitä ollut keväällä vähäsen kaikkea aikaa viemässä ja todellakin oli aikas veto pois itseltä..piti ihan päikkäreitä nukkua, että jaksaa.. Nyt on vähän helpottanut sentään..

Tulihan tuosta valmistuneesta setistä hieman poika-väritteinen.. mutta joo.. toivossa on hyvä elää.. Eihän sitä oo kuin tasan kaksi vaihtoehtoa, siis sen suhteen, että kumpi meille ilmaantuu.. :D

Kauan en ollut toimettomana.. Puikoille pääsi uusimman Ullan Vanilja-huivi. Helposti on edistynyt, menossa on kakkoskaavion 17. toisto eli samalla myös viimeinen toisto kakkoskaaviota. Lankakin on sitä mitä ohjeessa, eli alesta mukaan tarttunut Cotton Luxus, mutta oma sävyni taitaa olla beige/hiekka.. Ihan kaunis on alku tähän mennessä. :)

Eilinen päivä meni turhankin nopsaan puuliiterin täyttämisessä.. ja mansikoita laitoin 10 litraa pakastimeen. Tänään ei pitäisi olla mitään ihmeellistä päivällä..illalla oisi naapurissa Tupperit.. joten.. pitää neuloa päivällä ahkerasti.. :) Ei muuten, mutta on pakko kuluttaa nyt noita lankoja, kun kevät olin heikonlaista lankojen kulutuksen suhteen.. puhumattakaan valmistuneista..

Löysin vielä sen aiemmin valmistuneen boleronkin kuvan koneeltani.. joten:
Nyt kutsuu pieni kävelylenkki koiran kanssa.. ennen sadetta pitäisi ehtiä.. :) Palaillaan.

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Söpö bolero!

Heli kirjoitti...

En ole lomailuiltani ehtinyt sivujasi silmäilemään, mutta nyt sain ilokseni lukea ihanat uutisesi. Onnea ja jaksamista viimeisille odotuskuukausille.

Itse sain valmiiksi hihattimen, viimein...

Osallistutko tänä vuonna Sny:hyn?