tiistai 28. heinäkuuta 2009

Virheitä.. unohduksia..

Juu lupaava otsikko. Virheitä sain aikaiseksi siihen Vanilja-huiviini..yksi virhe johti toiseen.. Ja loppujen lopuksi taisin toista kakkoskaaviota ainakin 19 kertaa, jotta sain viimeisen kaavion silmukat kulkemaan oikein.. Kunnes sitten kaavion puolivälissä tajusin, että kolmen silmukan kavennukset oli tarkoitus tehdä toisella tavalla.. Nooh.. päätin etten pura.. ja kaunis se on noinkin.. kai..

Ohje: Ullasta, Vanilja-huivi, mitoiksi sain n. 150 x 65 cm
Lanka: Novita Cotton Luxus, kulutus 150 g (vaikka lankaa kyllä jäi kolmannesta kerästä..)
Puikot: 5:n bambut
Muuta: Vaatii kyllä tarkkuutta.. ainakin multa, että tulee varmasti oikein kaikki.. Muutoin oli tosi mukava neulottava.. :)

Ja dementia taasen.. voi ei.. Miten sen nyt sanoisi.. Luin Teijan blogia.. Anna hyvän kiertää.. hmm.. Mikäs se olikaan.. Niin, apua.. Mä en oo muistanut koko juttua.. Tuli kiire.. Tarkistin vielä äsken, että keitäs ne minun muistettavat olivatkaan.. ja laitoin viestiä.. Että joo.. viime tippaan jäi kuitenkin ja taitaa jopa myöhästyä.. nooh.. ei kovin pahasti.. Että kiitos Teija muistutuksesta. Yhden työn ehdin nyt tehdä(en kyllä paljasta vielä..) mutta ne kaksi muuta löytynee multa tuolta paikasta nimeltä jemma, jossa on sopivat pari ylläriä postin matkaan. Se on ainoa keino saada hyvin pian jotain matkaan..

Mutta kauan sitten luvattu kuva sinisävyisestä Samos-piposta..kas tässä:

ja pipohan painoi vaa'an mukaan 49 g. Senkin saan viimein lisätä grammoihin..

Siitä yhdestä työstä ei tosiaan ole vielä vilauttaa mitään kuvaa.. sitten vasta, kun on saatu postin matkaan ja perille..

Tänään en taida enää mitään aloitella, sillä vuorokausikin kohta vaihtuu.. ja huomenna pitäisi aamulla lähteä asioille ja jättä kolme neideistä vanhempieni luokse. Pienin neiti sentään jää kaveriksi kotiin. Niin ihanasti totesi itse, että hänen pitää vielä kasvaa vähän, että voi jäädä yökylään.. Onhan se neiti jokusen kerran ollut yökylässä, mutta tuntuu ne unet tulevan siltikin paremmin täällä kotona, omassa sängyssä..tai sitten äitin vieressä joskus. :)
Nyt olisi sitten syytä mennä nukkumaan.. joten kauniita unia!
4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis tuli eikä niitä virheitä huomaa:)

Kirsi kirjoitti...

kaunis huivi! Ja ihan samalla linjalla. VIhreitä ei kyllä huomaa.

Heli kirjoitti...

Ihana huivi!!

Osoite on pysynyt samana.. olin itsekin ihan unohtanut sen vuoden takaisen... heh!

Tiksa kirjoitti...

Mitäpä tuosta, aina ei voi muistaa kaikkea:) Osoite on pysynyt samana, mutta en ole seuraavaan kahteen viikkoon kotona, joten jos voisit lykätä lähetystä ellei tulossa ole jotain joka mahtuu postiluukusta.. Ihanaa kesän jatkoa:)