keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Mehiläis-sukat..

Pengoin taas jämälankoja.. ja valmiina on jälleen sukat kuopukselle.. Eli oiskohan nuo sitten jotain 24-25 kokoa:

Seiskaveikan jämiä kului 47 g:n verran. Puikot taisi olla 4:n sukkapuikot ja silmukoita 36. Ja neiti on tyytyväinen.. :) Se on pääasia..

Edellisen postauksen kakun kuva on tosiaan Ullanunelmasta. Se on vohvelista tehty valmiskuva.. tuli kyllä ihan kiva kakku vaihteeksi niinkin tehden.. Ties vaikka ristiäisiin tekisin samalla periaatteella päällisen kakkuun.. Kuopus tykästyi eniten juuri tuohon kesäiseen Kittyn kuvaan.. eikä ollut muuten hinnalla pilattu - alennettuna vain 2,90e. :)

Kovasti on halua neuloa.. aika ei vaan tahdo millään riittää kaikkeen.. Onneksi sentään saatiin tänään trampoliini talviteloille.. samaten kasvihuone siistittiin. Jäljellä on oikeastaan enää pientä pihatyötä ja kukkaistutusten hävittäminen.. Mutta ei vielä.. kun niissä kerran vielä on tuota kukkaa.. jonkun aikaa.. :)

Puro-neuletakki odottaa neulojaa.. samoin isommille neideille pitää myöskin tehdä sukkia.. Joten.. eiköhän sitä taas jotain valmistu.. :) Hei ensi kertaan.. ja kiitos kommenteista.. :)

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihanat ampparisukat!

marja kirjoitti...

Puuhakkaalta kuullostaa teidän arki:)
Täällä ollaan flunssan kourissa...pakolliset jaksaa tehdä ja neuloakin vähän-onneks:)
Mä ihastuin tuohon Puro-lankaan!Vaikka hirvittääkin,että miten kestää käyttöä!KOhta sen näkee,kun tyttö testailee tunikaa...Koko päivän ollut päällä tänäänkin:)