sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Salaisen ystävän postia.. .

Se ikioma salaiseni oli lähettänyt postia, pakettikortti odotti jo perjantaina kotona, kun illalla kotiuduin kauppareissulta, mutta paketti jäi lauantaille odottamaan hakijaansa.. Lauantaina sitten, koulun urheilukisojen jälkeen, kurvattiin pakettia hakemaan.. Paketista kuoriutui vallan ihana yllätys:
Kiitos salaiselleni.. :) Kirjassa oli kivoja ideoita.. Kohta on kaikki paidat koristeluita täynnä. :) Suklaakin on onneksi sellaista ettei sitä todellakaan tule syötyä, muutoin kuin sen kakun muodossa.. :D Ylipäätänsä kyllä kaikki suklaa, vähäisessäkin määrin, alkaa nykyään närästämään.. puhumattakaan muista herkuista.. Noh..pian kai helpottaa..

Eilen illalla myöhään sain vielä valmiiksi esikoiselle tarkoitetut sukat. Langat on taas sieltä jämälaatikosta. Sukkiin kului hulppeat 86 g lankaa, tuo tummanharmaa oli aikas paksuhkoa..joten siitä niitä lisägrammoja täytyi kertyä.. :) Kas tässä:

Ja nyt sentään ehdin vielä saamaan sukat tämän viikon laskuihin mukaan, Sukkasatoon.. :)

Päivän ohjelmassa on vielä yhdet synttärit, päivänsankari täyttää 93 vuotta. Ja sieltä poistun joksikin aikaa vielä kutsuille. Joten jos sitten illalla saa taas istua ja vain olla. Päivä ainakin näyttää mukavan aurinkoiselta, vielä..

Hyvää sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

sade kirjoitti...

laitoin jo omaan blogiini vastausta mutta laitanpa vielä tännekkin :) eli se pipon ohje on 5/2005 moda-lehdessä. ;)