sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Sukat..

ja tietenkin jämälangoista.. Valmistuivat eilen ja tänään jaksoin päätellä langanpäät:

Langat olivat mitä sattuu, sellaista seiskaVeikan vahvuista kuitenkin.. ja kokonaiset 62 g sain kulumaan. Raidat tein vaan milloin mitenkin.. ilman etukäteen tehtyjä tarkkoja suunnitelmia.. :D Onneksi toinen sukka valmistui siinä rinnalla, toisilla puikoilla..

Kohta on melkein viikko kulunut niin, että flunssa on ollut kaverina.. pahiten se taisi kaveraata kanssani tiistaista perjantaille.. Nyt on vielä nenä tukossa, toinen korva ikävästi lukossa.. kiitos kovan niistämisen.. Joten eiköhän tää tästä. Onneksi ei mitään pahempaa.. :)

Kovasti on töitä kesken kopassa.. ja kovasti tahtoisin tehdä sitä, tätä ja vielä tota.. :D Aika ei vaan riitä kaikkeen.. Viisainta olisi siis nyt jatkaa vaan jo aloitetuista töistä, kun hetkeksi istahdan sohvalle.. Saapi nähdä miten käy..

Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

Hisk It kirjoitti...

Nätit raidat ja kivan maanläheisen näköiset värit!

Annika kirjoitti...

Onpa kyllä kivasti raidoitetut sukat. Täälläkin on jo kolmas tai neljäs räkätauti menossa tälle syksylle. Kerhot, kröhph.

marja kirjoitti...

Luovaa touhua sukan neulominenkin on;)Kauniin väriset sukat!

Sini kirjoitti...

niin tiedän ton tunteen et haluis tehä sitä ja tätä mut..mä en oo ehtiny neulomaan öö..kuukauteen? yli kuukauteen? ja mun pää siis pursuu ideoita ja kädet ei kohta enää kestä jos en pääse puikkoihin ja lankoihin käsiks. mut ku ei vaan ehdi. plus että mulla on noin sata pääteltävää asiaa ja mun järki niiiiiin sanoo että ennen ku alottaa uusia ni vois päätellä vanhat. tai tehdä noi kesän alussa alotetut jutut loppuun. mut ku ärh.

hullu avautuminen =D.